Wix Logo: Patronen toevoegen en aanpassen in de Wix Logo Maker

Leestijd 5 minuten
Maak je merk uniek en herkenbaar door het gebruik van patronen. Patronen helpen om de persoonlijkheid en waarden van je merk te communiceren. Ze zorgen er ook voor dat mensen je bedrijf beter onthouden.
Maak een patroon dat bestaat uit pictogrammen, vormen, tekst of afbeeldingen en pas het aan zodat het past bij de bedoeling van je branding. Je kunt een patroon toevoegen aan een vorm of pictogram wanneer je een logo, social media-post of visitekaartje maakt.
Een gif met verschillende patronen die op een logo zijn toegepast.

Om een patroon toe te voegen en aan te passen:

1. Ga naar de Brand Studio.
  2. Klik bovenaan op de Mijn merken-dropdown.
  3. Selecteer het betreffende merk.
  1. Wijs het relevante merkontwerp (Logo, Social Post of Visitekaartje) aan en klik op het Bewerken-pictogram.
  2. Afhankelijk van waar je je patroon aan wilt toevoegen, klik je links op Symbolen of Vormen.
  3. Wijs het betreffende symbool of de relevante vorm aan en klik op Aanpassen.
    Let op: Als je nog geen symbool of vorm hebt toegevoegd, klik je op + Symbool toevoegen / + Vorm toevoegen.
  4. Klik op de Vormopvulling / Pictogramvulling-dropdown en selecteer Patroon.
    Let op: Deze optie is beschikbaar wanneer je de Opvulkleur-schakelaar inschakelt.
Een screenshot met de opties voor de Vormopvulling-dropdown.
  1. Klik onder de Vormopvulling / Pictogramopvulling-dropdown op Aanpassen.
  2. Klik op de Patroonafbeelding-dropdown en selecteer de gewenste afbeelding: Pictogram, Vorm, Tekst of Afbeelding.
  3. Afhankelijk van de afbeelding die je kiest, kun je je patroon aanpassen met de volgende opties: