Wix Logo: Eigen lettertypen uploaden naar de Wix Logo Maker

Leestijd 2 minuten
Upload je eigen lettertypen naar de Wix Logo Maker om een unieke en gedenkwaardige look voor je merk te creëren. Je kunt lettertypen uploaden in een TTF-indeling.
Lees in dit artikel meer over:

Eigen lettertypen uploaden

1. Ga naar de Brand Studio.
  2. Klik bovenaan op de Mijn logo's en merken-dropdown.
  3. Selecteer het relevante merk.
Een screenshot van de Brand Studio met de Mijn logo's en merken-dropdown.
  1. Klik op Logo bewerken
  2. Klik op het relevante tekstelement van je logo.
  3. Klik bij Lettertype op Wijzigen.
  4. Klik op Lettertypen uploaden.
Een screenshot met de Lettertypen uploaden-knop.
  1. Klik op Lettertypen uploaden in het Lettertypen beheren-pop-upvenster en voeg het lettertype vanaf je computer toe.
  2. Klik op Klaar.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder om meer te lezen over het uploaden van lettertypen in de Wix Logo Maker: