Wix Leden-apps: Knoppen toevoegen en beheren in je app

Leestijd 6 minuten
Knoppen zijn elementen in je app die de gebruikersinteractie verbeteren. Knoppen kunnen worden gekoppeld aan verschillende gebieden binnen je app, externe websites en meer. Voeg bijvoorbeeld een 'Bel ons' telefoonnummerknop toe zodat leden rechtstreeks via de app contact met je kunnen opnemen.

Zorg ervoor dat je knoppen duidelijke call-to-actions bevatten om gebruikers aan te moedigen te verkennen wat jij en je merk te bieden hebben.
Een screenshot van een belknop op het startscherm van de Space-app.
In dit artikel lees je meer over:

Knoppen toevoegen en beheren in je app

Pas je Wix Leden-app aan met knoppen. Je kunt de knopindeling, de grootte, de actie, de apparaten waarop de knoppen zichtbaar zijn en meer aanpassen.

Voeg maximaal twee knoppen tegelijk toe en bewerk ze en kies hoe je wilt dat je knoppen eruitzien in je app.

Een screenshot met een knopelement dat aan de app is toegevoegd.
Dashboard
Wix-app
Studio-app
  1. Ga naar Mobiele app op het dashboard van je website.
  2. Selecteer het relevante tabblad (bijvoorbeeldSpaces by Wix-appBranded Mobiele App).
  3. Klik op App bewerken
  4. Klik bovenaan op de Scherm-dropdown en kies het scherm dat je wilt bewerken.
  5. Klik links op Elementen
  6. Selecteer Knop onder  Basisitems
  7. Pas je knop aan met behulp van de onderstaande opties:
    • Indeling: Selecteer het aantal knoppen dat je wilt toevoegen (bijvoorbeeld één of twee knoppen). Kies vervolgens de grootte, breedte en uitlijning van de knop(pen).
    • Gedrag: Klik op de Actie knop selecteren-dropdown en kies wat je wilt dat de knop(pen) doen. Koppel de knop bijvoorbeeld om leden rechtstreeks naar een ander scherm van je app te leiden, chat rechtstreeks via je app, open een externe link en meer.
      Let op: Er kunnen verschillende acties verschijnen, afhankelijk van het type apps dat je op je website hebt.
    • Ontwerp: Kies een knopontwerp.
    • Marges: Sleep de Marges-schuifregelaars om de opvulling voor de knop(pen) aan te passen.
      Let op: Klik op het Individueel bewerken-pictogramom de marges afzonderlijk aan te passen.
    • Algemene instellingen: Klik op Algemene instellingen en kies onder Zichtbaarheid element op welke apparaten je deze knop wilt weergeven: Alle, Android of iOS.
      Let op: Je kunt elementen van je website weergeven of verbergen, afhankelijk van het besturingssysteem dat je leden op hun mobiele apparaten gebruiken. Je elementen zijn standaard zichtbaar op alle besturingssystemen, maar je kunt beslissen wat je wilt weergeven op iOS, Android of beide.
  8. Klik op Opslaan en publiceren.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder voor meer informatie over het toevoegen en beheren van knoppen in je app.