Wix Groups: Wix Groups toevoegen en instellen

Leestijd 5 minuten
Groepen zijn een ideale manier om je leden betrokken te houden bij je bedrijf en hun interessegebieden. Plaats updates en maak contact tussen leden om het gesprek op gang te brengen.

Stap 1 | Voeg de Wix Groups-app toe aan je website

Je kunt Wix Groups vinden in de Wix Appmarkt. Als je Wix Groups al hebt toegevoegd met de Wix Owner-app, wordt deze al weergegeven als een nog niet actieve app. Zo niet, ga dan simpelweg naar de appmarkt en typ 'Wix Groups' in de zoekbalk.

Stap 2 | Maak je eerste groep aan

Ga naar Groepen op het dashboard van je website om je eerste groep te maken. Het proces duurt slechts een minuut: voer de naam van je groep in, stel het privacyniveau in, voeg een afbeelding toe en je bent klaar om te gaan.

Stap 3 | Stel je Groepslijst-pagina in

Op je groepslijstpagina kunnen bezoekers en leden je groepen zien. Vanuit de Editor kun je een indeling voor de pagina kiezen, deze een aangepaste titel geven en selecteren welke informatie je wilt weergeven.

Stap 4 | Ontwerp je Groepslijst-pagina

De groepslijstpagina is volledig aanpasbaar. Vanuit de Editor kun je de teksten, knoppen en achtergrond van de pagina ontwerpen om de look en feel te krijgen die je nodig hebt.