Wix Forum: Algemene probleemoplossing

Leestijd 1 minuten
Als je problemen ondervindt met het Wix Forum, bekijk dan deze checklist om het probleem op te lossen.

Lokale problemen oplossen

Vaak ontstaan problemen lokaal, waardoor ze thuis kunnen worden opgelost. Door lokale problemen op te lossen, verbeter je de prestaties van je computer. We raden aan om het volgende te proberen:
  1. De verbinding met je internet verbreken en opnieuw verbinden.
  2. Wis je cache en cookies.
  3. Je website openen in een andere browser.
Tip:
Je kunt controleren of het probleem dat je tegenkomt te maken heeft met cookies of cache door je browser te openen in incognito/privémodus en te kijken of het probleem aanhoudt.

Ondervind je nog steeds problemen?

• Maak gebruik van onze Technische Assistent, inclusief het wissen van de cache en cookies van je browser, om te proberen dit probleem op te lossen en te controleren of het een lokaal probleem op je computer of internetverbinding is.
  • Als je de assistent hebt voltooid en dit probleem nog steeds ondervindt, neem dan contact met ons op met de stappen die je hebt genomen om het probleem op te lossen en we onderzoeken dit graag verder.
  • Stuur ons ook een screenshot of een video van het probleem met behulp van screencast: Herproduceer het probleem terwijl je de stappen opneemt. Zorg ervoor dat je de screencast-URL toevoegt aan je reactie.