Wix FAQ-app: De Wix Owner-app gebruiken om veelgestelde vragen weer te geven in de apps van je voorkeur

Leestijd 3 minuten

Gebruik de Wix Owner-app om je Wix FAQ-vragen en -antwoorden weer te geven in de leden-app van je voorkeur. Hierdoor kun je onderweg vragen van klanten beantwoorden. Als je bijvoorbeeld herhaalde vragen van klanten ontvangt, kun je een antwoord maken en dit met hen delen.
Voordat je begint:
Je moet de Wix FAQ-app aan je website toevoegen vanaf een desktopcomputer voordat je veelgestelde vragen kunt weergeven in je leden-apps.

Stap 1 | Voeg een nieuw scherm toe voor je veelgestelde vragen

Voordat je je veelgestelde vragen kunt aanpassen, moet je een nieuw scherm voor je veelgestelde vragen instellen.

Om een nieuw scherm toe te voegen:

1. Ga naar je website in de Wix Owner-app.
  2. Tik onderaan op Site en app.
  3. Tik onder Mobiele app op Aanpassen.Let op: Als je de mobiele app die je leden zullen gebruiken niet hebt geselecteerd, klik je op onder Mobiele app  op Aan de slag en kies je vervolgens de leden-app van je voorkeur.
  4. Tik op het Menu-pictogram
  5. Tik op Aanpassen.
  6. Tik op Schermen.
Een screenshot met de optie om een nieuw scherm toe te voegen.
  1. Tik op Nieuw scherm toevoegen.
  2. Typ de schermnaam.
  3. Tik op Opslaan.

Stap 2 | Pas de weergave van je veelgestelde vragen aan

Kies wat je wilt weergeven in je veelgestelde vragen.

Om de weergave aan te passen:

1. Tik op het Veelgestelde vragen-scherm.
  2. Tik op + Element toevoegen
  3. Scrol omlaag en tik op het Veelgestelde vragen-element.Tip: Tik bovenaan op het Veelgestelde vragen-filter om dit element snel te vinden.
  4. Pas de Algemene instellingen van je veelgestelde vragen aan:
    • Elementtitel: Schakel in om een titel boven je veelgestelde vragen weer te geven.
    • Zoekbalk weergeven: Voeg een zoekbalk toe aan je veelgestelde vragen om bezoekers van je website te laten zoeken naar een specifieke veelgestelde vraag.
    • Toon eerste vraag en antwoord: Als je meer dan één veelgestelde vraag hebt, wordt de eerste vraag en het eerste antwoord getoond.Tik op 'Alles weergeven' om de aanvullende veelgestelde vragen te bekijken.
    • Eén antwoord per keer openen: Er wordt slechts één antwoord tegelijk weergegeven en de andere antwoorden worden samengevouwen.
    • Aantal veelgestelde vragen: Kies hoeveel veelgestelde vragen je wilt weergeven.
  5. Pas de Categorie-instellingen aan: Let op: Om de categorieën van je veelgestelde vragen te bewerken, log je in op je Wix-account vanaf een desktopcomputer.
    • Categorieën tonen: Geef de categorie van de vraag weer.Je kunt je vragen filteren op categorie.
    • Toon 'Alle' label: Geef al je veelgestelde vragen weer en groepeer ze onder één categorie.
  6. Pas de Veelgestelde vragen weergeven aan: Selecteer de categorieën om de relevante veelgestelde vragen weer te geven.
  7. Zichtbaarheid van elementen: Tik op het Uitvouwen-pictogramen selecteer de apparaten waarop je veelgestelde vragen wilt weergeven.
  8. Tik rechtsboven op Toevoegen
Een screenshot met de algemene instellingen van het veelgestelde vragen element in de Wix Owner-app.
Meer opties nodig?
Als je meer opties wilt hebben om veelgestelde vragen te beheren vanaf een mobiel apparaat, stem dan hier