Aanvraag: Veelgestelde vragen beheren vanaf een mobiel apparaat

Functieaanvraag|We verzamelen stemmen voor dit probleem
Momenteel is het niet mogelijk om met een mobiel apparaat nieuwe FAQ's toe te voegen of wijzigingen aan te brengen in je FAQ's. Je moet een desktopcomputer gebruiken om je veelgestelde vragen te beheren.
We zijn altijd bezig met het bijwerken en verbeteren van onze producten. Jouw feedback wordt daarbij heel erg gewaardeerd.
Als je in de toekomst meer opties wilt zien, klik dan op Voor deze functie stemmen en we houden je op de hoogte.