Vragen beheren in de Wix FAQ-app

Leestijd 12 minuten
Je kunt je Wix FAQ-vragen beheren in de Editor of het dashboard van je website. Je kunt vragen en categorieën toevoegen of verwijderen, bestaande vragen bewerken of dupliceren en links naar vragen kopiëren.
Lees in dit artikel meer over:

Een nieuwe vraag toevoegen

Je kunt zoveel vragen aan je FAQ toevoegen als je wilt en ze aanpassen met afbeeldingen, video's, GIF's, kaarten en emoji's. Je kunt ook inhoud van je Twitter- en YouTube-accounts toevoegen.
Tip:
Als je vragen en antwoorden uit een ander document wilt kopiëren en in de FAQ-app wilt plakken, zorg er dan voor dat je eerst alle opmaak verwijdert

Lees hoe je een vraag toevoegt in:

Een bestaande vraag bewerken

Nadat je een vraag hebt gemaakt, kun je deze bewerken in de Editor van je website of in je dashboard.

Lees hoe je een vraag toevoegt in:

Gelinkte tekst aan een antwoord toevoegen

Je kunt links aan je antwoord toevoegen door wat tekst te selecteren en er een URL aan toe te voegen. Je kunt bijvoorbeeld de naam van een product aan je antwoord toevoegen en een link aan de naam toevoegen. Je kunt ook linken naar onderdelen binnen je website.

Lees hoe je links toevoegt vanuit:

Een vraag dupliceren

Als je een vraag hebt die je als template voor een nieuwe vraag wilt gebruiken, kun je deze dupliceren in de Editor van je website of in je dashboard.

Lees hoe je een vraag dupliceert in:

Een vraag delen

Je kunt specifieke vragen uit je FAQ delen op Facebook, Twitter of LinkedIn. Je kunt ook een directe link naar een specifieke vraag kopiëren die je overal kunt delen.
Tip:
Je kunt selecteren welke sociale netwerken worden weergegeven als opties voor delen in je veelgestelde vragen in het Instellingen-paneel. Lees meer

Lees meer over het delen van een vraag vanuit:

Een vraag verwijderen

Als je een specifieke vraag in je veelgestelde vragen niet meer nodig hebt, kun je deze verwijderen in de Editor van je website of op het dashboard van je website.

Lees hoe je een vraag verwijdert in:

Vragen herschikken

Als je de volgorde van je vragen in je veelgestelde vragen wilt wijzigen, kun je ze herschikken in de Editor van je website of op het dashboard van je website.

Lees hoe je je vragen kunt herschikken in:

Een vraag vertalen

Als je een meertalige website hebt, kun je je veelgestelde vragen vertalen op het dashboard van je website.

Om je veelgestelde vragen te vertalen:

1. Ga naar Multilingual op het dashboard van je website.
  2. (Als je meer dan één secundaire taal hebt) Selecteer de taal waarnaar je wilt vertalen in het dropdownmenu naast Vertaal de inhoud van je apps.
  3. Ga naar het Wix FAQ-gedeelte.
  4. Klik naast Wix FAQ vragen op Vertalen.
  5. Klik op Vertalen naast de vraag die je wilt vertalen.
  6. Voer een vertaling in voor je vraag of klik op het Google Translate-pictogram om het automatisch te vertalen.
  7. Klik op het vinkje om je vertaling op te slaan.
  8. Klik op Vertaling bekijken en bewerken om je vertaalde antwoord te bewerken.
  9. Klik op Opslaan.