Wix Multilingual: Veelgestelde vragen (FAQ's) vertalen

Leestijd 2 minuten
Als je de Wix FAQ-app en Wix Multilingual samen gebruikt, kun je je FAQ-inhoud in verschillende talen vertalen. Dit betekent dat de bezoekers van je website ervoor kiezen je FAQ's te lezen in een taal die zij begrijpen.

Stap 1 | Voeg Wix Multilingual toe aan je website

Voeg Wix Multilingual eerst toe en stel het in. Je kunt Wix Multilingual toevoegen vanuit je Editor, het dashboard van je website of vanuit de Wix Appmarkt.

Stap 2 | Vertaal je FAQ

Nadat je Wix Multilingual aan je website hebt toegevoegd, kun je je FAQ-vragen en -categorieën vertalen.

Om je veelgestelde vragen te vertalen:

1. Klik bovenaan de Editor op het Taal wisselen-paneel.
  2. Klik op Talen beheren.
  3. Klik op Je zakelijke inhoud.
  4. (Indien nodig) Klik op de Taal-dropdown om de relevante taal te selecteren.
Een screenshot van de Taal-dropdown.
  1. Klik op de Wix FAQ-dropdown.
  2. Klik naast Categorieën of Vragen en antwoorden op Vertalen
  3. Klik naast de betreffende categorie/vraag op Vertalen.
Een screenshot van de Vragen en antwoorden-opties op het Zakelijke inhoud-tabblad met de Vertalen-optie gemarkeerd.
  1. Voer je vertaling in het relevante veld in. Of klik op de Google Translate-pictogramom automatisch te vertalen. Nadat je de vertaling hebt gecontroleerd, klik je op het vinkje om je wijzigingen op te slaan.
  2. (Voor antwoorden) Klik op Vertaling bekijken en bewerken en voer je vertaling in.
  3. Klik op Opslaan.
Een screenshot van de Antwoorden vertaling-optie op het Zakelijke inhoud-tabblad.
  1. Klik op Volgende item om naar de volgende categorie/vraag te gaan.