Wix Events: Een bericht naar al je gasten verzenden met behulp van de Wix Owner-app

Leestijd 2 minuten
Met de Wix Owner-app kun je een bericht naar al je gasten tegelijk sturen via Wix Chat, e-mail of sms. Jij bepaalt wat de beste manier is om mensen op de hoogte te houden van je evenement.
Gasten die al een leden-app hebben gedownload (zoals Spaces by Wix) zullen het bericht daar ontvangen. Als ze geen lid zijn van je website in de leden-app, ontvangen ze je bericht in plaats daarvan als e-mail.

Om een bericht naar al je gasten te sturen:

1. Ga naar je website in de Wix Owner-app.
  2. Tik onderaan op Beheren.
  3. Tik op Evenementen.
  4. Tik op Gepubliceerde evenementen
  5. Tik op het relevante evenement.
  6. Tik rechtsboven op het Berichten-pictogram.
  7. Tik op Stuur gasten een bericht.
  8. Vink de selectievakjes aan naast de gasten die je een bericht wilt sturen en tik vervolgens op Volgende.
    Let op: De opties in dit gedeelte variëren afhankelijk van de soorten tickets die je voor je evenement maakt.
  9. Tik op de kanalen-dropdown en selecteer hoe je je bericht wilt verzenden:
    • Chat: Stuur een chatbericht naar je gasten. Om deze optie te gebruiken, moet je de Wix Chat-app op je website hebben.
    • E-mail: Je kunt een e-mail sturen naar klanten als zij hun e-mailadres hebben opgegeven en deze in je contactenlijst is opgeslagen.
      Let op: Wanneer je een bericht naar meer dan 100 gasten verzendt, word je verzocht dit via Gmail te doen.
    • SMS: Stuur een SMS-bericht rechtstreeks naar contacten. Deze optie is alleen beschikbaar als je een zakelijk telefoonnummer hebt.
  10. Stel je bericht op.
  11. (Optioneel) Tik op de pictogrammen om een opgeslagen antwoord, een afbeelding of een item toe te voegen (zoals een coupon).
  12. Tik op Verzenden.