Wix Events: Abonnementen maken met de Wix Owner-app

Leestijd 4 minuten
Wix Events integreert met de Abonnementen-app van Wix zodat je abonnementen aan je gasten kunt aanbieden. Je kiest hoeveel abonnementen je wilt aanbieden (bijvoorbeeld gouden abonnement dat 30% korting geeft op alle evenementen en een zilver abonnement met 20% korting).
Je hebt ook de vrijheid om verschillende kortingen (of geen korting) aan te bieden voor specifieke evenementen. Je kunt bijvoorbeeld een abonnement maken waarmee leden 30% korting krijgen op middagconcerten en 20% korting op alle avondconcerten.
Wanneer klanten tickets gaan kopen voor je evenement, op je website of via de Spaces by Wix-app, hebben ze de mogelijkheid om het abonnement te kopen dat je hebt gemaakt.
Voordat je begint:
Maak het evenement met ticket dat je wilt koppelen aan abonnementen en maak tickets voor het evenement.

Stap 1 | Maak een abonnementoptie voor dit evenement

Begin met het toevoegen van een abonnementoptie voor je evenement. Als dit de eerste keer is dat je de Abonnementen-app gebruikt op je website, wordt de app automatisch op de achtergrond toegevoegd.
Als je nieuw bent bij abonnementen, heb je nog geen abonnementen om te selecteren. Wanneer je deze eerste stappen voltooit, word je gevraagd om je eerste abonnement te maken. De volgende keer dat je een abonnementoptie voor een evenement aanmaakt, kun je een abonnement kiezen dat je al hebt gemaakt en/of aanvullende abonnementen maken.

Om een abonnementoptie te maken:

1. Ga naar je website in de Wix Owner-app.
  2. Tik onderaan op Beheren.
  3. Tik op Evenementen.
  4. Selecteer Gepubliceerde evenementen.
  5. Selecteer het relevante evenement met tickets.
  6. Tik op het Beheren-tabblad.
  7. Selecteer Promotie.
  8. Selecteer Lidmaatschappen.
  9. Klik op Abonnement maken.

Stap 2 | Abonnementen maken of koppelen

Je kunt nu een of meer nieuwe abonnementen maken. Abonnementen die je hier maakt, worden automatisch gekoppeld aan dit evenement en kunnen in de toekomst worden gekoppeld aan andere evenementen.
Als je al bestaande abonnementen hebt, kun je deze ook aan dit evenement koppelen.
Kies wat je wilt doen: