Wix Editor: Pagina's alleen voor leden maken

Leestijd 2 minuten
Maak pagina's die alleen voor leden zijn, exclusief beschikbaar voor ingelogde leden. Kies of je deze pagina wilt weergeven aan alle leden of leden met bepaalde rollen en abonnementen
Let op:
Zorg ervoor dat je een ledengedeelte hebt toegevoegd aan je website voordat je Alleen leden-pagina's creëert.

Om pagina's alleen voor leden te creëren:

1. Klik links in de Editor op Menu's & Pagina's .
  2. Wijs de betreffende pagina aan en klik op het Meer acties-pictogram.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik op het Toegang-tabblad.
  5. Selecteer Alleen leden.
  6. Selecteer welke leden toegang hebben tot deze pagina:
    • Alle leden: Elk aangemeld lid heeft toegang tot deze pagina.
    • Alleen geselecteerde leden of betalende klanten: Beperk deze pagina alleen tot specifieke leden. Je kunt ervoor kiezen om deze pagina te beperken tot:
      • Geselecteerde leden: Lid met een specifieke rol:
        1. Klik op het Bewerken-pictogram onder Selecteer uit je leden rollen.
        2. Selecteer welke rollen toegang geven tot deze pagina.
        3. Klik op Toepassen.
      • Betalende klanten: Leden die een specifiek abonnement hebben gekocht:
        1. Klik op het Bewerken pictogram onder Selecteer uit je abonnementen.
        2. Selecteer welke abonnementen toegang geven tot deze pagina.
        3. Klik op Toepassen.
Tip:
Klik onderaan op Beheer je siteleden om je websiteleden te bekijken en instellingen zoals machtigingen, badges en contactgegevens te beheren.
Het Toegang-paneel van een pagina in de Editor.
En nu?
Creëer een speciaal ledengedeelte op je website met Spaces by Wix, zodat leden onderweg met je website kunnen communiceren. Aan de slag