Wix Editor: Paginamachtigingen toepassen

Leestijd 1 minuten
Kies wie toegang heeft tot de pagina's van je website. Misschien wil je de toegang tot sommige van je pagina's beperken tot mensen met een wachtwoord of goedgekeurde websiteleden.

Om machtigingen toe te passen op een pagina:

1. Klik in je Editor op Pagina's en menu .
  2. Klik op de betreffende pagina.
  3. Klik op het Meer acties-pictogram.
  4. Klik op Instellingen.
  5. Klik op het Toegang-tabblad.
  6. Selecteer een van de volgende opties onder Wie kan deze pagina zien?
    • Iedereen: De pagina is openbaar en open voor alle bezoekers.
    • Mensen met een wachtwoord: Alleen mensen die het wachtwoord hebben, kunnen deze pagina bekijken.
      • Voer een wachtwoord in.
    • Alleen leden: Je websitebezoekers moeten lid zijn om deze pagina te kunnen zien. Ze worden gevraagd om in te loggen of zich te registreren als ze toegang proberen te krijgen tot deze pagina.
      • Kies welke leden toegang hebben tot deze pagina:
        • Alle leden: Elk ingelogd lid kan de pagina bekijken.
        • Alleen geselecteerde leden of betalende klanten: Selecteer leden met specifieke rollen en/of abonnementen
Belangrijk:
Als je Alleen leden selecteert, moet je een ledengedeelte toevoegen aan je website.