Websiteleden: Het aanmeldingsformulier voor leden aanpassen

Leestijd 4 minuten
Met een aanmeldingsformulier kunnen je bezoekers zich registreren om lid te worden van je website. Er zijn 3 soorten aanmeldingsformulieren voor leden om uit te kiezen: standaard, gepersonaliseerd, of een Velo-formulier.
Dit artikel verwijst naar het gepersonaliseerde aanmeldingsformulier dat je kunt ontwerpen om er precies zo uit te zien als jij wilt. Je kunt elk gewenst element aan je formulier toevoegen en de formuliertitel, velden, achtergrond, knop en meer aanpassen.
Het aanmeldingsformulier voor leden aanpassen in de Wix Editor
Belangrijk:

Stap 1 | Voeg een gepersonaliseerd aanmeldingsformulier toe

De ledengedeelte-app wordt geleverd met een standaard aanmeldingsformulier. Ga om te beginnen naar het Pagina's-paneel om het over te zetten naar een aangepast formulier.
Wix Editor
Studio Editor
  1. Klik links in de Editor op Pagina's en menu.
  2. Klik op Aanmelden/inloggen.
  3. Wijzig het standaard aanmeldingsformulier naar aangepast:
    1. Klik op Aanmeldingsformulier leden (standaard)
    2. Kies Gepersonaliseerd formulier in de dropdown onder Welk aanmeldingsformulier wil je dat je bezoekers zien?
    3. Klik op Toevoegen.
Een gepersonaliseerd aanmeldingsformulier toevoegen aan een Wix Editor-website

Stap 2 | Pas het aanmeldingsformulier aan

Je kunt je formulier op verschillende manieren personaliseren. Hieronder vind je enkele ideeën over dingen die je mogelijk met je gepersonaliseerde aanmeldingsformulier wilt doen:
Wanneer je klaar bent met het aanpassen van je formulier, klik je op de zwevende lightbox-modusbalk op Modus afsluiten.
De zwevende balk in de Editor die je gebruikt om het bewerken van het aanmeldingsformulier te voltooien