Websiteleden: Over het aanmeldingsformulier voor leden

Leestijd 3 minuten
Het aanmeldingsformulier voor leden maakt deel uit van het ledengedeelte op je website. Hiermee kunnen bezoekers zich registreren om lid te worden van je website.
Er zijn drie soorten aanmeldingsformulieren voor leden om uit te kiezen:

Standaard aanmeldingsformulier

Het standaard aanmeldingsformulier is al voor je ontworpen en komt overeen met je website. Gebruik dit formulier als bezoekers alleen hun e-mailadres en wachtwoord moeten invoeren om zich te registreren.
Tip:
Als je meer informatie wilt verzamelen en meer velden in het formulier wilt hebben, gebruik dan het gepersonaliseerde formulier (hieronder beschreven).

Gepersonaliseerd aanmeldingsformulier

Belangrijk:
Gepersonaliseerde aanmeldingsformulieren zijn nog niet beschikbaar in Editor X.
Geef een gepersonaliseerd aanmeldingsformulier weer dat je volledig kunt aanpassen om eruit te zien zoals jij dat wilt.

Je kunt elk aspect van het formulier aanpassen, waaronder de formuliertitel, velden, achtergrond en knop.
Let op:
Je kunt geen social inlogknoppen weergeven op een gepersonaliseerd aanmeldingsformulier.

Velo-formulier

Als je Velo hebt ingeschakeld, kun je linken naar je Velo-formulier. Je kunt een gepersonaliseerd aanmeldingsformulier voor leden maken met behulp van code en aangepaste registratie vervolgens inschakelen.
Let op:
Deze optie is voor technische gebruikers.