Websiteleden: Over het aanmeldingsformulier voor leden

Leestijd 2 minuten
Wanneer bezoekers geïnteresseerd zijn om lid te worden van je ledengedeelte, gebruiken ze het aanmeldingsformulier om hun gegevens te registreren. Je kunt kiezen of je het standaard aanmeldingsformulier wilt weergeven of je eigen gepersonaliseerde versie maken.
Pas de infovelden in de accounts van je leden aan:
Kiest welke informatie wordt weergegeven op de Mijn account- en Profiel-pagina's van je leden.

Standaard aanmeldingsformulier

Het standaard aanmeldingsformulier is al voor je ontworpen en komt overeen met je website. Gebruik dit formulier als bezoekers alleen hun e-mailadres en wachtwoord hoeven in te voeren om zich te registreren.
Dit betekent dat je het formulier niet helemaal opnieuw kunt ontwerpen, maar dat je nog steeds enkele van de kleuren en lettertypen kunt beheren vanuit de Theme Manager.
Tip:
Als je meer informatie wilt verzamelen en extra velden in het formulier wilt hebben, gebruik dan het gepersonaliseerde formulier.

Gepersonaliseerd aanmeldingsformulier

Geef een gepersonaliseerd aanmeldingsformulier weer die je vanaf nul ontwerpt. Pas elk aspect van het formulier aan, inclusief de titel, velden, achtergrondkleur en knop. Je kunt indien nodig ook elementen toevoegen en verwijderen.
Het formulier verschijnt in een lightbox (pop-up), die ook volledig aanpasbaar is. Je kunt het formaat van de lightbox wijzigen, een achtergrond achter het formulier toevoegen en meer.
Let op:
Momenteel is het niet mogelijk om inlogknoppen voor social media weer te geven op een gepersonaliseerd aanmeldingsformulier. Als je wilt dat leden zich aanmelden en inloggen via Facebook / Google, zorg er dan voor dat je het standaard aanmeldingsformulier gebruikt.