Websiteleden: Een gepersonaliseerd inlogformulier voor je ledengedeelte maken

Leestijd 3 minuten
In het inlogvenster voor leden kunnen bestaande leden opnieuw inloggen op je website. Personaliseer dit formulier aan om het eigen te maken: wijzig de kleuren, pas de velden aan je behoeften aan en voeg de optie toe om in te loggen via Google of Facebook.

Om een gepersonaliseerd inlogformulier te maken:

1. Klik links in de Editor op het Pagina's-pictogram.
  2. Klik op Aanmelden/inloggen.
  3. Klik op Inlogformulier voor leden.
  4. Klik op het dropdownmenu en selecteer Gepersonaliseerd formulier.
  5. Selecteer welke optie je leden als eerste moeten zien op het inlogformulier:
    • Aanmelden voor nieuwe leden: Het aanmeldingsvenster verschijnt eerst. Bestaande leden zien een link om naar het inlogvenster te gaan.
    • Inloggen voor bestaande leden: Het inlogvenster verschijnt eerst. Nieuwe leden zien een link om over te schakelen naar het aanmeldingsvenster.
  6. Klik op Formulier bewerken om het formulier te openen.
  7. Pas je formulier als volgt aan:
Verschijnt je gepersonaliseerde formulier alleen op je live website?
Het kan zijn dat je een bij ons bekend probleem ondervindt. We zijn op de hoogte van dit probleem en proberen het zo snel mogelijk op te lossen. Lees meer over dit probleem en mogelijke tijdelijke oplossingen