Wix Editor: Pagina-onderdelen genereren met AI

Leestijd 2 minuten
Voeg onderdelen toe die door AI (kunstmatige intelligentie) zijn gegenereerd om je ervaring met het bouwen van websites te optimaliseren. De generator houdt rekening met je website-informatie en maakt inhoud die je naar wens kunt aanpassen.
Lees in dit artikel meer over:

Let op:
Deze functie is nog niet voor iedereen beschikbaar.

Nieuwe onderdelen genereren met AI

Organiseer en toon inhoud door door AI gegenereerde onderdelen toe te voegen. Alle onderdelen die je toevoegt zijn volledig aanpasbaar, dus je kunt het ontwerp en de inhoud naar behoefte wijzigen.

Om een door AI gegenereerd onderdeel toe te voegen:

1. Selecteer in het linker Editor-menu Onderdeel toevoegen .
  2. Selecteer AI Creator.
  3. Voeg website-informatie en gewenste onderdeel-inhoud toe of bewerk deze:
    • Website-info: Dit omvat je websitetype en naam. Als je het wilt bijwerken, selecteer je Bewerken en breng je de nodige wijzigingen aan.
    • Type onderdeel: Kies het gewenste type onderdeel in het dropdownmenu.
    • Tekstdetails: Voer tekstdetails in het veld in, zoals zoekwoorden en belangrijke informatie.
  4. Selecteer Onderdeel maken.
  5. Klik en sleep het onderdeel dat je naar je pagina wilt toevoegen.
Het AI-onderdeel maken-paneel in de Editor. De Onderdeel maken-knop is gemarkeerd.

De inhoud van je onderdeel aanpassen

Nadat je een door AI gegenereerd onderdeel aan je website hebt toegevoegd, kun je de tekst en/of afbeeldingen handmatig wijzigen om bij je merk te passen.
Belangrijk:
Je moet de tekst controleren en waar nodig bewerken voordat je de wijzigingen publiceert om ervoor te zorgen dat:
  • Dat het in overeenstemming is met de Gebruiksvoorwaarden van Wix.
  • Dat je over alle benodigde rechten en licenties beschikt om deze inhoud te gebruiken en te publiceren.

Om de inhoud van je onderdeel aan te passen:

1. Selecteer het onderdeel in je Editor.
  2. Klik op de inhoud die je wilt wijzigen of aanpassen:
Het tekstinstellingenpaneel van tekst gemaakt in een AI-onderdeel. De cursor wijst de gemarkeerde tekst aan.
En nu?
Pas je onderdelen aan om je pagina's en merk aan te vullen.