Wix Editor: Ideeën en inspiratie voor HTML-embeds

Leestijd 3 minuten
Met het HTML-code-element kun je codefragmenten en URL's op je website embedden. Er zijn verschillende innovatieve manieren om externe inhoud weer te geven met behulp van dit element, zodat je de ervaring voor bezoekers kunt verbeteren en je bedrijf kunt zien groeien.
Belangrijk:
Aangezien de HTML-code externe code is en niet is getest door Wix, kan het Wix Klantenserviceteam geen vragen beantwoorden over de functionaliteit van de code.

Voeg een extern marketingplatform toe

Embed een extern e-mailmarketingplatform zoals MailChimp en AWeber om de betrokkenheid via je website te vergroten. Externe marketingplatforms zijn een goede manier om de communicatie met klanten te beheren en bezoekers aan te moedigen zich te abonneren op je e-mailcampagnes.
Screenshot van het HTML-instellingenpaneel met HTML-code-invoer in het HTML-veld.

Maak een Amazon Affiliate-link en voeg het toe aan je website om extra inkomsten te verdienen en je verkopersreputatie te verbeteren. Diversifieer je inkomstenstromen, verdien commissie en versterk de relatie tussen jou en je publiek.
Goed om te weten:
Wanneer je op de link op je live website klikt, moet de URL je persoonlijke affiliate-code weergeven na de woorden 'tag=".
Screenshot van Amazon Affiliate HTML-code.
Belangrijk:
Browser-extensies voor het blokkeren van advertenties kunnen voorkomen dat Amazon Affiliate-links op je live website worden verplaatst. Als je geen affiliate-links op je live website kunt zien, zorg er dan voor dat je add-blocking hebt uitgeschakeld in je browser.

Voeg een extern blog toe

Embed een externe blog om het publiek te verbreden. Je kunt je eigen blog embedden om je lezers te laten groeien, of een andere blog toevoegen die je op je website wilt promoten. Blogs kunnen je helpen de betrokkenheid van je bezoekers te vergroten en je online aanwezigheid te verbeteren.
Wist je dat?

Voeg games of quizzen toe aan je website

Voeg een game of quiz toe aan je website om de betrokkenheid en interactiviteit te vergroten. Er zijn verschillende manieren om games en quizzen op je website te gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld quizzen embedden die overeenkomen met de pagina-inhoud, of kaartspellen toevoegen om een leuke, unieke ervaring voor bezoekers te creëren.
Screenshot van quizwidget. Tekst die zegt:
Tip:
Je kunt ook in de Wix Appmarkt zoeken naar geschikte apps van derden met behulp van de zoektermen 'Games' of 'Quiz'.

Veelgestelde vragen

Selecteer een vraag voor meer informatie over embeds op je website.