Wix Editor: Een pagina aan je website toevoegen

Leestijd 6 minuten
Voeg pagina's toe om een informatieve en interessante website te maken voor je bezoekers.
Er zijn verschillende paginatypen beschikbaar, zodat je alles kunt vinden wat je nodig hebt om je online aanwezigheid op te bouwen. Elk paginatype heeft ook een reeks vooraf ingestelde ontwerpopties met handige elementen om je te helpen je website snel en gemakkelijk uit te breiden.
Lees in dit artikel meer over:

Een nieuwe pagina toevoegen

Kies uit een verscheidenheid aan professionele, vooraf ontworpen pagina's die worden aangeboden door Wix, of begin helemaal opnieuw met een blanco pagina. Elke nieuwe pagina die je toevoegt, wordt automatisch toegevoegd aan je websitemenu.

Om een nieuwe pagina toe te voegen:

1. Klik links in de Editor op Pagina's en menu.
  2. Klik op Websitemenu.
  3. Klik onderaan het paneel op  + Toevoegen .
  4. Selecteer een lege pagina of een template:
    • Voeg een lege pagina toe: Klik linksboven op + Lege pagina.
    • Kies een template: Wijs het ontwerp dat je wilt gebruiken aan en klik op Pagina toevoegen.
  5. Voer in het Pagina's-paneel de nieuwe paginanaam in.
  6. Klik op Klaar.
  7. Ontwerp de nieuwe pagina naar eigen wens.
Het paneel Pagina's en menu in de Editor. De cursor wijst de knop Pagina toevoegen aan.

Beschikbare paginatemplates

Vooraf ontworpen pagina's bevatten alle elementen die je nodig hebt, georganiseerd in een strakke indeling die eenvoudig te beheren is. Onze templates zijn geordend per categorie, zodat je de juiste pagina voor je website gemakkelijk kunt vinden.
Selecteer een optie hieronder om meer te lezen over de beschikbare types template.
Wist je dit al?
Je kunt gemakkelijk naar verschillende pagina's navigeren door het Pagina wijzigen-paneel in de bovenste balk van de Editor te selecteren