Wix Editor: De kop- en voettekst op je mobiele website toevoegen of verwijderen

Leestijd 2 minuten
Mogelijk wil je de kop- en voettekst verwijderen voor landingspagina's op je mobiele website. Aangezien de koptekst meestal het menu van je website bevat, kunnen bezoekers dan alleen navigeren naar pagina's of inhoud die je op de landingspagina hebt gelinkt.
Voor standaardpagina's raden we aan om de kop- en voettekst zichtbaar te houden, zodat bezoekers je website gemakkelijk kunnen verkennen en navigeren.
Voeg de kop- en voettekst toe of verwijder deze op pagina's op je mobiele website door de pagina-indeling te wijzigen. Je kunt verschillende pagina-indelingen hebben voor je mobiele website en je desktopwebsite.

Om de pagina-indeling op mobiel te wijzigen:

1. Ga naar de mobiele Editor.
  2. Klik links in de mobiele Editor op Menu's en pagina's.
  3. Wijs een paginanaam aan en klik op het Meer acties-pictogram.
  4. Klik op Mobiele instellingen.
  5. Selecteer een mobiele pagina-indeling:
    • Standaard: Standaardpagina's hebben een koptekst en een voettekst.
    • Geen kop- en voettekst: Kop- en voetteksten en alle elementen die zijn ingesteld op 'Op alle pagina's weergeven' worden niet weergegeven. Deze indeling is geschikt voor een 'Binnenkort'-pagina, een 'Onder constructie'-pagina of een landingspagina die gericht is op het verzamelen van potentiële klanten.
Het Indeling-paneel voor pagina's in de mobiele Editor. De cursor staat op de optie voor een standaard pagina-indeling.
Belangrijk:
  • Houd er rekening mee dat als je Geen kop- en voettekst kiest in de mobiele indeling, de pagina het menu niet in de koptekst weergeeft. Als je wilt dat bezoekers naar de rest van je website kunnen navigeren, moet je daarom een knop koppelen aan de homepage van je website. Lees meer over het toevoegen van een link aan een knop
  • Bepaalde apps verschijnen niet op je live website als je de kop- en voettekst hebt verborgen. Lees meer over apps en de 'Geen kop- en voettekst'-indeling
  • Wijzigingen in de mobiele indeling hebben geen invloed op de desktopversie van je website.