App verdwijnt van pagina met verborgen voettekst

Leestijd 2 minuten
Sommige apps zoals de LiveChat-app verschijnen in de voettekst van je website nadat je ze hebt toegevoegd. Als je de voettekst van een specifieke pagina op je website verbergt, verschijnen deze apps niet meer op de pagina.
Om deze apps goed te laten werken, moet je ervoor zorgen dat de voettekst zichtbaar is op de pagina waaraan je de app toevoegt.

Je kunt de voettekst van de pagina zichtbaar maken in het Pagina's en menu-gedeelte van de Editor van je website.

Om de voettekst zichtbaar te maken:

1. Klik links in de Editor op Pagina's en menu.
  2. Klik op de betreffende pagina.
  3. Klik op het Meer acties-pictogram.
  4. Klik op Instellingen.
  5. Klik op het Indelingen-tabblad.
  6. Selecteer Standaard.
Een screenshot van het selecteren van de standaardindeling in de Editor.

Je kunt de voettekst van de pagina zichtbaar maken in het Indeling-gedeelte van Editor X.

Om de voettekst zichtbaar te maken:

1. Klik bovenaan Editor X op Lagen.
  2. Klik naast Voettekst op het Meer acties-pictogram.
  3. Selecteer Weergeven.
Een screenshot van het selecteren van de weergave van de voettekst in Editor X.