Wix Mobiele Apps: Wix Bookings-widgets toevoegen aan de Wix-ledenapps

Leestijd 7 minuten
Voeg widgets toe aan je Wix-ledenapps om je inhoud en wat je aanbiedt te laten zien. Om je planning te helpen beheren, kun je widgets voor aankomende boekingen, agenda's, diensten en aankomende sessies aan je app toevoegen.

Nadat je deze elementen hebt toegevoegd, kun je kiezen waar je ze wilt weergeven en ze beheren, bewerken of verwijderen voor een gepersonaliseerde ervaring. Plaats de elementen waar leden ze duidelijk kunnen zien en er interactie mee hebben.
In dit artikel lees je meer over:

Boekingswidgets weergeven

Selecteer de boekingswidgets die je in je leden-apps wilt opnemen en pas ze naar wens aan. Hernoem widgets, selecteer op welke schermen in je leden-apps ze moeten worden weergegeven, kies welke apparaten deze elementen kunnen zien, en meer.

Om je boekingswidgets weer te geven:

1. Ga naar je website in de Wix Owner-app.
  2. Tik onderaan op Beheren.
  3. Tik op Site en app.
  4. Tik onder Mobiele app op Aanpassen.
    Let op: Als je de mobiele app die je leden zullen gebruiken nog niet hebt ingesteld, tik je op de dropdown onder Mobiele app en kies je de leden-app van je voorkeur.
  5. Tik bovenaan op de Scherm-dropdown en kies het scherm waarin je de widget wilt plaatsen.
  6. Tik op + Element toevoegen.
  7. Tik bovenaan op Boekingen.
  8. Tik op het element dat je wilt toevoegen:

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder om meer te lezen.