Wix Bookings: Reacties op boekingsformulieren bekijken

Leestijd 4 minuten
Wanneer klanten een dienst op desktop boeken, vullen ze hun gegevens in je boekingsformulier in, zoals hieronder. Voor je gemak zijn er een paar verschillende manieren om de reacties van klanten op je formulier te bekijken.
Let op:
Klanten die diensten boeken via een leden-app op mobiel, vullen het boekingsformulier niet in.
In dit artikel lees je meer over het bekijken van formulierreacties:
Tip:
Je kunt een rapport exporteren dat klanten weergeeft die tijdens een bepaalde periode hebben geboekt (bijvoorbeeld een lijst van alle klanten die lessen hebben bijgewoond tijdens een bepaalde week).

Reacties in e-mails bekijken

Wanneer een klant een dienst boekt, stuurt Wix een e-mail naar het adres dat je hebt ingesteld in het Algemene informatie-tabblad in Wix Bookings. Deze e-mail bevat de informatie die je klant heeft ingevuld in het boekingsformulier, inclusief antwoorden op aangepaste velden (bijvoorbeeld naam van de hond).

Reacties bekijken in de boekingsagenda

Een snelle en gemakkelijke manier om je antwoorden te zien, is in je boekingsagenda. Hiermee kun je alle boekingen van je klanten bekijken en degene kiezen die je in meer detail wilt bekijken.

Om de reacties van klanten in de boekingsagenda te bekijken:

1. Ga naar het Agenda-tabblad op het dashboard van je website.
  2. Kies wat je wilt doen:

Reacties bekijken in je contactgegevens

In de contactenlijst van je website worden alle websitebezoekers weergegeven die op enigerlei wijze interactie hebben gehad met je website (bijvoorbeeld een dienst heeft geboekt, contact met je heeft opgenomen via de chat, zich heeft aangemeld voor je nieuwsbrief, enzovoort). Je kunt de reacties van je contacten vinden in de contactgegevens van elke klant op je boekingsformulier.

Om reacties op de contactgegevenspagina van een klant te bekijken:

1. Ga naar je Contactenlijst op het dashboard van je website.
  2. Wijs de betreffende contactpersoon aan en klik op Bekijken.
  1. Klik op het Boekingen-tabblad.
  2. Klik naast de betreffende boeking op het Boekingsformulier-pictogram

Reacties van de Wix Owner-app bekijken

Klanten die een dienst boeken via een van de Wix-apps voor leden, vullen geen boekingsformulier in. Je kunt echter de Wix Owner-app gebruiken om reacties te bekijken van klanten die op desktop hebben geboekt.

Om reacties van klanten te bekijken vanuit de Wix Owner-app:

1. Ga naar je website in de Wix Owner-app.
  2. Tik onderaan op Beheren.
  3. Tik onder Bedrijf op Boekingen.
  4. Kies wat je wilt doen:
Tip:
Je kunt formulierreacties ook bekijken door op de naam van de deelnemer te tikken en vervolgens op Bekijk boekingsgegevens te tikken.