Wix Bookings: Rapporten over boekingen en medewerkers exporteren

Leestijd 1 minuten
Krijg toegang tot de rapporten die je nodig hebt om je bedrijf efficiënt te beheren. De boekingsgegevens worden als een .CSV-bestand geëxporteerd. Dit kan worden geopend met software zoals Microsoft Excel of Google Sheets. Deze .CSV-bestanden bevatten de volgende informatie:
Tip:
Om contact op te nemen met een groep klanten, (bijvoorbeeld alle klanten die op een bepaalde dag aanwezig waren) kun je de rapporten gebruiken om een lijst met namen en contactgegevens voor een bepaalde periode te verzamelen.

Om een rapport te exporteren:

1. Ga naar het Boekingsagenda-tabblad op het dashboard van je website.
  2. Klik op Meer acties.
  3. Selecteer Boekingsgegevens exporteren.
  4. Klik op het dropdownmenu en kies het type rapport dat je wilt exporteren:
5. Selecteer het datumbereik van de gegevens die je wilt exporteren.
6. Klik op Exporteren