Wix Bookings: Een broadcast-bericht verzenden met de Wix Owner-app

Leestijd 2 minuten
Vanuit de Wix Owner-app kun je een bericht sturen naar alle deelnemers van een specifieke sessie om hen op de hoogte te stellen van belangrijke updates.
Een screenshot die laat zien hoe je een broadcast-bericht naar deelnemers kunt sturen vanuit de Wix Owner-app.

Om een broadcast-bericht naar de deelnemers van een sessie te sturen:

1. Ga naar je website in de Wix Owner-app.
  2. Tik op Beheren.
  3. Tik op Agenda.
  4. Tik om de sessie te selecteren.
  5. Tik op het Broadcast-pictogram.
  6. Tik op de contacten naar wie je een broadcast-bericht wilt sturen. De contacten ontvangen de berichten afzonderlijk (niet als groepsbericht).
  7. Tik op Volgende.
  8. Tik linksonder op de kanalen-dropdown en selecteer hoe je je broadcast wilt verzenden.
    • Chat: Stuur een chatbericht naar leden. Ze zien het bericht in hun leden-app (bijvoorbeeld Spaces by Wix).Zorg er om te chatten met leden voor dat je Wix Chat op je website.
    • E-mail: Stuur een broadcast-bericht via e-mail naar contactpersonen die een e-mailadres hebben opgegeven dat is opgeslagen in je contactenlijst.
  9. Stel je broadcast-bericht op. Je kunt ook elementen bijvoegen bij je bericht.
  10. Tik op Verzenden.
Let op:
Voor groepsboekingen kun je alleen contact opnemen met het lid dat de boeking heeft gemaakt, niet met hun gasten.