Wix Bookings: De boekingsagenda filteren

Leestijd 5 minuten
De Wix Boekingsagenda is de plek om te volgen wat er in je bedrijf gebeurt. Als je veel diensten en medewerkers hebt, kunnen agendafilters je helpen op de hoogte te blijven.
Een screenshot met de boekingsagenda.
Belangrijk:
We zijn bezig met het uitbrengen van een nieuwe versie van de boekingsagenda. Mogelijk zie je een iets andere versie in jouw agenda.
Lees in dit artikel meer over:

De agenda filteren op diensten

Gebruik het Diensten-filter om alleen de diensten weer te geven die je in je agenda wilt bekijken.

Om de agenda te filteren op dienst:

1. Ga naar de Boekingsagenda op het dashboard van je website.
  2. Klik onder Filteren op op Diensten.
  3. Schakel het Alles selecteren-selectievakje uit.
  4. Selecteer de diensten die je in je agenda wilt bekijken.
    Tip: Klik op Zoeken en voer de naam van een dienst in om deze snel te vinden.
Een screenshot die laat zien hoe je je boekingsagenda kunt filteren op dienst.

De agenda filteren op medewerkers

Deselecteer alle medewerkers wiens boekingen en diensten je momenteel niet wilt bekijken.

Om je agenda op medewerker te filteren:

1. Ga naar de Boekingsagenda op het dashboard van je website.
  2. Klik onder Filteren op op Medewerker
  3. Schakel het Alles selecteren-selectievakje uit.
  4. Selecteer de medewerkers die je in je agenda wilt zien.
Een screenshot die laat zien hoe je je boekingsagenda kunt filteren op medewerker.

De agenda filteren op locatie

Als je bedrijf meerdere locaties heeft, kun je de agenda filteren om één locatie tegelijk te bekijken. Je kunt ook diensten bekijken die plaatsvinden op een aangepaste locatie of bij een klant.

Om je agenda op locatie te filteren:

1. Ga naar de Boekingsagenda op het dashboard van je website.
  2. Klik onder Filteren op op Locatie
  3. Kies uit de volgende opties:
    • Alles selecteren: Bekijk sessies die op elke locatie plaatsvinden.
    • Locatie: Bekijk sessies die plaatsvinden op je locaties.
      Tip: Ga naar de bedrijfsinformatie van je website om locaties toe te voegen.
    • Aangepaste locatie: Bekijk sessies die plaatsvinden op je aangepaste locaties.
      Tip: Ga naar de relevante dienst in je Diensten om een aangepaste locatie in te stellen.
    • Bij de klant: Bekijk sessies die plaatsvinden op de locatie van je klant.

Een screenshot die laat zien hoe je je boekingsagenda kunt filteren op locatie.

De agenda filteren op beschikbaarheid van sessies

Gebruik de Beschikbaarheid-filters om te controleren welke lessen en cursussen zijn volgeboekt, gedeeltelijk zijn geboekt of helemaal niet zijn geboekt.
Als je afspraken hebt ingesteld om je goedkeuring te vereisen voordat ze geboekt worden, kun je filteren om die boekingen te bekijken.

Om de agenda te filteren op beschikbaarheid van sessies:

1. Ga naar de Boekingsagenda op het dashboard van je website.
  2. Klik onder Filteren op op Beschikbaarheid
  3. Schakel het Alles selecteren-selectievakje uit.
  4. Selecteer een van de volgende opties:
    • Lege sessies: Bekijk alle sessies zonder boekingen.
    • Sessies met beschikbare plekken: Bekijk alle aankomende sessies met nog beschikbare plaatsen.
    • Volledige sessies: Bekijk alle volgeboekte aankomende sessies.
    • In afwachting van goedkeuring: Bekijk alle aankomende boekingen die je handmatige goedkeuring vereisen.
Een screenshot die laat zien hoe je de boekingsagenda kunt filteren op sessies met nog plekken over.

De agenda filteren op geblokkeerde tijd of gesynchroniseerde agenda's

Je kunt tijdvakken die je handmatig hebt geblokkeerd weergeven of verbergen in je agenda.

Om de agenda te filteren op geblokkeerde tijd of gesynchroniseerde agenda's:

1. Ga naar de Boekingsagenda op het dashboard van je website.
  2. Klik onder Filteren op op Andere evenementen
  3. Selecteer een van de volgende opties:
    • Geblokkeerde tijd: Bekijk alle slots die je handmatig hebt geblokkeerd om boekingen te voorkomen.
    • Vanuit gesynchroniseerde agenda: Bekijk 'bezette' tijdvakken die verschijnen wanneer jij of medewerkers persoonlijke agenda's synchroniseren met Wix Bookings.
Een screenshot die laat zien hoe geblokkeerde tijd eruitziet in de boekingsagenda.