Wix Blog: Informatie weergeven of verbergen in het Wix Blog

Leestijd 4 minuten
Je kunt kiezen welke informatie en deelopties (datum, auteursnaam, etc.) je wilt weergeven in de verschillende weergaven en blogelementen van je blog. Zo wil je misschien wel minder details weergeven in de mobiele weergave om lezers een strakkere leeservaring te geven.
Let op:
Zorg ervoor dat je wijzigingen op je site opslaat en publiceert om ze door te voeren.

Lees meer over het weergeven of verbergen van bloginformatie:

Informatie weergeven of verbergen in een blog of categoriefeed

Je kunt zelf bepalen welke informatie in je blogfeed als geheel of in een categoriefeed wordt weergegeven.

Informatie in een blog of categoriefeed weergeven of verbergen:

1. Klik op de Wix Blog-app in je Editor.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Klik op het Weergave-tabblad.
  4. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Klik op de selectievakjes naast de informatie die je wilt weergeven.
    • Klik op Blogmenu en selecteer de weergave-opties van het blogmenu.
    • Klik op Delen op social media en selecteer opties voor sociaal delen.

Informatie op een postpagina weergeven of verbergen

De postpagina is de speciale blogpagina die wordt geopend wanneer de lezer een specifieke post selecteert. Je kunt zelf kiezen welke informatie je op deze pagina wilt weergeven. Alle instellingen die je hier instelt, zijn van toepassing op elke post in je blog.

Om informatie op een postpagina weer te geven of te verbergen:

1. Ga naar je blogpostpagina.

2.  Klik op de blogpostpagina in je Editor.
3.  Klik op Instellingen
4.  Klik op het Weergave tabblad.
5.  Klik op de selectievakjes naast de informatie die je wilt weergeven.
  • Voer een van de volgende handelingen uit:
  • Klik op Blogmenu en selecteer de weergave-opties van het blogmenu.
  • Klik op Delen op social media en selecteer opties voor sociaal delen.
  • Klik op Recente posts en opmerkingen:
    • Klik om de Recente blogposts-toevoeging te tonen of te verbergen.
    • Klik om een gedeelte met opmerkingen weer te geven of te verbergen.

Informatie weergeven of verbergen op mobiel

Met behulp van de mobielvriendelijke weergave in de Editor kun je bepalen welke informatie je op je blog en categoriefeeds laat zien of verbergt, en ook op een specifieke postpagina's.

Informatie voor blog- en categoriefeeds op mobiel weergeven of verbergen:

1. Ga naar de Wix Blog-pagina in de Editor.
  2. Klik op het Overschakelen naar mobiel pictogram in de bovenste balk.
  3. Klik op de Wix Blog-app.
  4. Klik op Instellingen.
  5. Klik op het Weergave tabblad.
  6. Zorg ervoor dat de Mobiele instellingen inschakelen schakelaar is ingeschakeld.
  7. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Klik op de selectievakjes naast de informatie die je wilt weergeven.
    • Klik op Blogmenu en selecteer de weergave-opties van het blogmenu.
    • Klik op Delen op social media en selecteer opties voor sociaal delen.

Om informatie voor de postpagina op mobiel weer te geven of te verbergen:
  1. Ga naar de Wix Blog-pagina in de Editor.
  2. Klik op het Overschakelen naar mobiel pictogram in de bovenste balk.
  3. Klik op de Wix Blog-app.
  4. Klik op Instellingen.
  5. Klik op het Postpagina tabblad.
  6. Klik op de postpagina in de mobiele Editor.
  7. Klik op Weergeven.
  8. Zorg ervoor dat de Mobiele instellingen inschakelen schakelaar is ingeschakeld.
  9. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Klik op de selectievakjes naast de informatie die je wilt weergeven.
    • Klik op Blogmenu en selecteer de weergave-opties van het blogmenu.
    • Klik op Delen op social media en selecteer opties voor sociaal delen.
    • Klik op Recente posts en opmerkingen:
      • Klik om de Recente blogposts-toevoeging te tonen of te verbergen.
      • Klik om een gedeelte met opmerkingen weer te geven of te verbergen.

Informatie in het Recente blogposts-element weergeven of verbergen

Je kunt bepalen welke informatie wordt weergegeven in het gedeelte met recente posts van je blog.

Om informatie in het Recente blogpost-element weer te geven of te verbergen:

1. Klik op het Recente blogposts-element in de Editor.
  2. Klik op Instellingen
  3. Klik op het Weergave tabblad.
  4. Klik op de selectievakjes naast de elementen die je wilt weergeven.