Wix Blog: De mobiele weergave van je blog aanpassen

Leestijd 3 minuten
Pas de weergave van je blog op mobiel aan, zodat deze er op elk apparaat goed uitziet. Je kunt de hoofdblogfeed en de afzonderlijke postpagina's aanpassen.
Schakel over naar de mobiele Editor om aan de slag te gaan. Klik linksboven in de Editor (desktop) op het Overschakelen naar mobiele weergave-pictogram.

Lees meer over:

De mobiele weergave van je blogfeed aanpassen

Optimaliseer je blogfeed voor een mobiel scherm door de instellingen te wijzigen.

Om de mobiele weergave van je blogfeed aan te passen:

1. Ga naar je blogfeed in je Editor.
  2. Klik bovenaan op het Mobiele weergave-pictogram om over te schakelen naar de mobiele Editor.
  3. Klik op de blogfeed.
  4. Klik op Instellingen.
  5. Klik op het Weergave-tabblad om te kiezen welke informatie in de mobiele weergave moet worden weergegeven.
6. Klik op het Indeling-tabblad om de indeling van je posts en categorieën te wijzigen.
7. Klik op het Ontwerp-tabblad om de lettergrootte te wijzigen.

De mobiele weergave van je postpagina aanpassen

Optimaliseer je postpagina voor een mobiel scherm door de instellingen te wijzigen.

Om de mobiele weergave van je postpagina aan te passen:

1. Ga naar je postpagina in je Editor.
  2. Klik bovenaan op het Mobiele weergave-pictogram om over te schakelen naar de mobiele Editor.
  3. Klik op de postpagina.
  4. Klik op Instellingen
  5. Klik op het Weergave-tabblad om te kiezen welke informatie in de mobiele weergave moet worden weergegeven.
3. Klik op het Ontwerp-tabblad en sleep de schuifregelaars om de grootte van de lettertypen te wijzigen.