Wix Blog: Een afbeelding, GIF of video toevoegen aan een blogpost

Leestijd 6 minuten
Maak je blogposts aantrekkelijker door afbeeldingen, GIF's, galerijen of video's toe te voegen. Je kunt zelfs media aan opmerkingen toevoegen.
Er zijn veel manieren om een bericht te maken. Je kunt een bericht schrijven vanuit:
  • De Editor
  • Het Posts-tabblad op het dashboard van je website
  • Je live website - vanaf een desktop computer
  • Je live website - vanaf een mobiele telefoon
  • De Wix Owner-app
Hoe je er ook voor kiest om je post te schrijven, je kunt media toevoegen door op het relevante media-pictogram te klikken of door op het Plus-pictogram te klikken.

Bekijk de onderstaande tabel om te zien welke media je kunt toevoegen aan posts die op verschillende manieren zijn gemaakt:

Waar post gemaakt is
Media van Wix toevoegen
Afbeelding vanaf je apparaat uploaden
Youtube, Vimeo of Facebook video's toevoegen
Video vanaf je apparaat uploaden
De Editor
Ja
Ja
Ja
Ja
Het Blog tabblad
Ja
Ja
Ja
Ja
Je live website - vanaf computer
Nee
Ja
Ja
Nee
Je live website - vanaf telefoon
Nee
Ja
Ja
Nee
De Wix Owner app
Nee
Ja
Nee
Nee
Tips:
  • Zorg ervoor dat je afbeeldingen met de aanbevolen grootte toevoegt.
  • Als je media links of rechts uitlijnt, kun je er tekst naast toevoegen.

Klik om te leren hoe je: