Videospeler: Media uploaden vanuit je videobiblioteek

Leestijd 2 minuten
Je kunt video's die je naar Wix geuploadt hebt weergeven in de Videospeler. Media die je uploadt naar Wix Video verschijnt in de videobibliotheek, die gescheiden is van je Media Manager. Je kunt een snelkoppeling naar je videobibliotheek openen vanuit de Videospeler en de bestanden vervolgens uploaden naar je Media Manager en ze weergeven in de speler.
Voordat je begint:
Onderscheid maken tussen de Media Manager en je videobibliotheek:
  • Als je Wix Video aan je website toevoegt, maak je een videobibliotheek aan voor de bestanden. Deze is volledig gescheiden van de Media Manager, die een hub is voor de meeste uploads van je websites. Als je Wix Video aan je website hebt toegevoegd, kun je vanuit je Media Manager een snelkoppeling naar de videobibliotheek openen. Lees meer
  • Als je ervoor kiest om een videobestand rechtstreeks naar de Media Manager te uploaden, is de maximale grootte 1GB. Maar als je je bestand via Wix Video (videobibliotheek) uploadt, is de maximale bestandsgrootte 15GB.

Om een video vanuit je videobibliotheek te uploaden:

1. Klik in de Editor op de Videospeler.
  2. Klik op Video wijzigen.
  3. Klik op Video wijzigen om de Media Manager te openen.
  4. Dubbelklik op de Videobibliotheek-snelkoppeling om deze te openen.
  1. Selecteer de video die je in de speler wilt gebruiken en klik op Upload selectie.
  2. Selecteer de video die je zojuist hebt geüpload naar je sitebestanden en klik op Toevoegen aan pagina.
  1. Kies de Opties voor afspelen voor de video vanuit de Video-instellingen:
    • Speelt automatisch af: Schakel dit in om de video automatisch en zonder geluid af te laten spelen wanneer de pagna geladen wordt. Bezoekers kunnen het geluid handmatig aanzetten als ze dat willen.
    • Herhaalt zich: Schakel dit in om de video continu opnieuw te laten afspelen.
  2. Stel de Videobeschrijving in: Voer een beschrijving van de video in onder Waar gaat deze video over?