Spaces by Wix: Websites beheren

Leestijd 4 minuten
Open en beheer je websites op het 'Mijn websites'-scherm in de Spaces by Wix-app. Van daaruit organiseer je je websitelijst volgens je voorkeuren en pas je meldingen aan om de laatste updates te ontvangen.

Je kunt ook nieuwe bedrijven en community's verkennen om je netwerk uit te breiden met gelijkgestemde individuen.
Belangrijk:
Dit artikel is bedoeld voor mensen die lid zijn van je website en de Spaces by Wix-app gebruiken. Als je je websites in je Wix-account wilt beheren, doe dit dan vanuit de Wix Owner-app.
Een screenshot van het Mijn websites-tabblad in de Spaces by Wix-app.
Lees in dit artikel meer over:

De websitelijst ordenen

Organiseer je startscherm door je favoriete websites bovenaan vast te zetten, websites die je niet vaak bezoekt te verbergen en websites waar je niet langer deel van wilt uitmaken te verlaten.

Om je websitelijst te ordenen:

1. Open de Spaces by Wix-app.
  2. Tik rechtsboven van je websitelijst op het Meer acties-pictogram.
  3. Tik op Mijn sites beheren.
  4. Tik naast de betreffende website op het Meer acties-pictogram.
  5. Selecteer uit de beschikbare opties wat je wilt doen:
    • Bovenaan vastzetten: Plak je favoriete website bovenaan het startscherm in de app.
    • Toevoegen aan homescherm: Maak een snelkoppeling vanaf het startscherm van je mobiele apparaat.
    • Meldingen beheren: Kies de updates die je wilt ontvangen en hoe je ze wilt ontvangen (bijvoorbeeld pushmeldingen of e-mail).
    • Leden uitnodigen: Nodig mensen uit om lid te worden van je favoriete website op de app.
    • Van mijn sites verbergen: Verwijder een website van je startscherm terwijl je er nog steeds de beheerder/lid van bent.
    • Verlaten: Verlaat een website waarvan je lid bent of die je niet langer wilt volgen.
Een screenshot van de beschikbare opties om websites te organiseren in de Spaces by Wix-app.

Zoeken naar een website

Gebruik de zoekbalk bovenaan om een website te vinden waarvan je lid bent of waarin je geïnteresseerd bent. Zoek op naam, URL, websites waarmee je interactie hebt gehad of waarvoor je in het verleden bent uitgenodigd.

Om een website te zoeken:

1. Open de Spaces by Wix-app.
  2. Tik op de zoekbalk bovenaan het startscherm.
  3. Kies wat je wilt doen:
Een screenshot van de verschillende manieren om naar een website te zoeken in de Spaces by Wix-app.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag om meer te lezen over hoe je als beheerder toegang krijgt tot je website in de Spaces by Wix-app.