Wix Mobiele apps: Een app beheren vanuit de Wix Owner-app

Leestijd 6 minuten
Gebruik de Wix Owner-app om alle aspecten van je website in je leden-app te beheren (Spaces by Wix, Dine by Wix, Fit by Wix, Branded App by Wix).
Je kunt aanpassen hoe je website eruitziet in de leden-apps, je bedrijfsgegevens bijwerken, en onderdelen zoals een forum of webshop toevoegen om je leden aan te moedigen deel te nemen en interactie aan te gaan.
Je kunt ook contacten uitnodigen om lid te worden van je website en rechtstreeks vanuit de Wix Owner-app met hen communiceren. Bovendien kun je verschillende rollen en machtigingen aan je leden toewijzen, zodat ze precies toegang hebben tot wat ze nodig hebben.
Belangrijk:
Alle wijzigingen die je aanbrengt in de Wix Owner-app zijn ook van invloed op je website.
In dit artikel lees je hoe je:

Pas je website aan in de leden-apps

Vanuit de Wix Owner-app kun je kiezen hoe je website wordt weergegeven in de leden-apps door de inhoud en indeling aan te passen. Je kunt elementen weergeven of verbergen, de tekst bewerken en de tabbladen opnieuw ordenen

Beheer de apps van je website

Vanuit de Wix Owner-app kun je apps aan je website toevoegen om de betrokkenheid van je leden bij je bedrijf te vergroten. Kies een forum of blog om mensen geïnteresseerd te krijgen in je inhoud en meer betrokken te raken, of voeg zelfs een webshop toe om je merchandise te verkopen. Het is volledig aan jou en je zakelijke behoeften. Lees meer

Nadat je een app hebt toegevoegd, kun je deze rechtstreeks vanuit de Wix Owner-app en vanaf je desktop beheren.
Website-apps in de Wix Owner-app

Bewerk je bedrijfsgegevens

Zorg ervoor dat je bedrijfsgegevens altijd correct en up-to-date zijn door deze onderweg te beheren, rechtstreeks vanuit de Wix Owner-app. Je kunt je contactgegevens, gewenste valuta en je tijdzone bijwerken.
Algemene bedrijfsgegevens in de Wix Owner-app
Let op:
De bedrijfsgegevens zijn zichtbaar in het Contact opnemen-gedeelte in de mobiele ledenapps.Je kunt kiezen welke informatie je wilt weergeven of verbergen door het onderdeel aan te passen. Lees meer

Beheer je contacten

Vanuit de Wix Owner-app kun je nieuwe contacten toevoegen, details van bestaande contacten bekijken en nieuwe contacten uitnodigen om lid te worden van je website in de mobiele apps.
Je kunt ook rechtstreeks vanuit de app met ze communiceren via chat, sms, Facebook of e-mail.
Contactenlijst in de Wix Owner-app

Beheer rollen en machtigingen

Nodig mensen uit om medewerkers op je website te worden en wijs ze speciale rollen en machtigingen toe. Het kiezen van rollen en machtigingen voor je medewerkers maakt het gemakkelijk om anderen in te schakelen om je website te helpen beheren.
Je kunt ook de goedkeuringsinstellingen voor leden en de zichtbaarheid van de ledenlijst op de ledenapps wijzigen.
Rollen en machtigingen in de Wix Owner-app