Spaces by Wix: Nieuwe leden uitnodigen voor een website

Leestijd 2 minuten
Nodig mensen die je kent uit om lid te worden van een website waarvan je lid bent in de Space by Wix-app. Laat ze deel uitmaken van de community van de site en communiceren met het bedrijf vanaf hun mobiele apparaat.
De uitnodigingslink leidt ze naar de Spaces by Wix-app en brengt ze rechtstreeks naar de relevante site.
Let op:
Sommige sites hebben mogelijk geen uitnodigingsoptie.

Om nieuwe leden uit te nodigen voor een website:

1. Ga naar de betreffende website in de Spaces by Wix-app.
  2. Tik op Uitnodigen.
  3. Selecteer een optie:
Bent je de eigenaar van de website en wil je leden uitnodigen?
Je kunt leden ook uitnodigen via de Wix Owner-app