Online programma's: De programmalijst aanpassen

Leestijd 8 minuten
De programmalijst toont voorbeelden van al je programma's waar bezoekers klikken om hun volledige details te bekijken. Kies de indeling van je voorkeur en pas elk element dat in je lijst verschijnt aan.
Lees in dit artikel meer over:

De indeling van de programmalijst aanpassen

De programmalijst rangschikt je programma's op kaarten in de indeling die jij kiest. Je kunt de programma's in een raster weergeven of verticaal op de pagina stapelen.

Om de indeling aan te passen:

1. Ga naar je Online programma's-pagina in je Editor:
    • Wix Editor:
      1. Klik links in de Editor op Pagina's en menu.
      2. Klik op Programmapagina's.
      3. Klik op Online programma's.
    • Editor X:
      1. Klik bovenaan Editor X op Pagina's.
      2. Klik onder Programmapagina's op Online programma's.
  2. Klik op het Programmalijst-element.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik op het Indeling-tabblad.
  5. Kies een indeling en stel deze in:
Een screenshot van de indelingsinstellingen van je Programmalijst.

Kiezen welke gegevens in je programmalijst worden weergegeven

Kies welke informatie op elke kaart in je programmalijst wordt weergegeven. Je kunt de titel van de programmalijst en details over elk programma weergeven of verbergen, zoals de omslagafbeelding, duur, deelnemers en prijs.

Om te kiezen welke details worden weergegeven:

1. Ga naar je Online programma's-pagina in je Editor:
    • Wix Editor:
      1. Klik links in de Editor op Pagina's en menu.
      2. Klik op Programmapagina's.
      3. Klik op Online programma's.
    • Editor X:
      1. Klik bovenaan Editor X op Pagina's.
      2. Klik onder Programmapagina's op Online programma's.
  2. Klik op het Programmalijst-element.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik op het Weergave-tabblad.
  5. Kies welke gegevens je wilt weergeven:
    • Lijstdetails: Schakel de schakelaar om de titel in de programmalijst weer te geven.
      Let op: Je kunt de standaard 'Programma's'-titel bewerken op het Tekst-tabblad.
    • Programmadetails: Klik op het selectievakje naast elk detail dat je in de lijst wilt weergeven:
      • Afbeelding: Toon de omslagafbeelding.
      • Duur: Toon de duur van je programma (bijvoorbeeld18 dagen).
      • Deelnemers: Toon het aantal deelnemers aan het programma.
      • Prijs: Toon de prijs van elk programma.
Een screenshot van de weergave-instellingen waar je kiest welke details worden weergegeven in je programmalijst.

De tekst van de programmalijst aanpassen

Ga naar het Tekst-tabblad om de titel van je programmalijst en de knoppen en labels die erin verschijnen te bewerken.

Om de tekst van de programmalijst aan te passen:

1. Ga naar je Online programma's-pagina in je Editor:
    • Wix Editor:
      1. Klik links in de Editor op Pagina's en menu.
      2. Klik op Programmapagina's.
      3. Klik op Online programma's.
    • Editor X:
      1. Klik bovenaan Editor X op Pagina's.
      2. Klik onder Programmapagina's op Online programma's.
  2. Klik op het Programmalijst-element.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik op het Tekst-tabblad.
  5. Klik op de relevante velden om de tekst bij te werken:
    • Titel lijst: Bewerk de titel die bovenaan de lijst wordt weergegeven.
    • Knoptekst voor bezoekers: Bewerk de tekst die wordt weergegeven op de knop waarop bezoekers klikken om deel te nemen aan een programma.
    • Knoptekst voor deelnemers: Bewerk de tekst die op de knop wordt weergegeven en waarop deelnemers kunnen klikken om details over het programma waaraan ze deelnemen te bekijken.
    • Deelnemer: Bewerk de labeltekst die wordt weergegeven voor deelnemers die zich hebben aangemeld.
    • In behandeling: Bewerk de labeltekst die wordt weergegeven voor deelnemers voor wie een verzoek om deel te nemen aan een programma in behandeling is.
    • Programma voltooid: Bewerk de labeltekst die wordt weergegeven voor deelnemers die een programma hebben voltooid.
Een screenshot van de tekstinstellingen van je programmalijst.

Het ontwerp van de programmalijst aanpassen

Pas het ontwerp van je programmalijst aan, inclusief de achtergrond, scheidingslijnen, tekststijl, knoppen, badges en categorieën.

Om het ontwerp aan te passen:

1. Ga naar je Online programma's-pagina in je Editor:
    • Wix Editor:
      1. Klik links in de Editor op Pagina's en menu.
      2. Klik op Programmapagina's.
      3. Klik op Online programma's.
    • Editor X:
      1. Klik bovenaan Editor X op Pagina's.
      2. Klik onder Programmapagina's op Online programma's.
  2. Klik op het Programmalijst-element.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik op het Ontwerp-tabblad.
  5. Kies wat je wilt aanpassen:
Een screenshot van de ontwerpinstellingen van je programmalijst.
Tip:
Klik onderaan het paneel op Naar origineel ontwerp terugzetten om de standaard ontwerpinstellingen te herstellen.

Veelgestelde vragen

Wij helpen graag je met al je vragen. Klik op een vraag hieronder om meer te lezen.