Online programma's: Categorieën maken en aan programma's toevoegen

Leestijd 3 minuten
Maak categorieën en wijs ze toe aan programma's zodat bezoekers programma's per onderwerp op je website kunnen ontdekken.
De Online programma's-pagina toont deelnemers alle programma's die je aanbiedt.
In dit artikel lees je over:

Een nieuwe categorie aanmaken

Maak categorieën op basis van onderwerp, vaardigheidsniveau, prijs of op een andere manier waarop je je programma's wilt groeperen.

Om een nieuwe categorie aan te maken:

1. Ga naar Categorieën op het Online programma's-tabblad van je dashboard.
  2. Klik rechtsboven op Nieuwe categorie
  3. Voer de naam van je categorie in het Categorienaam-veld in.
  4. Klik op Opslaan.
Let op:
  • Om een categorienaam te bewerken: Wijs de betreffende categorie aan en klik op Bewerken
  • Om een categorie te verwijderen: Klik op het Meer acties-pictogram naast de betreffende categorie en selecteer Verwijderen

Programma's toevoegen aan je categorie

Voeg tot 10 categorieën toe aan elk programma om het beter vindbaar te maken. Je kunt programma's koppelen aan categorieën die al aan andere programma's zijn gekoppeld.

Om programma's aan je categorie toe te voegen:

1. Ga naar Online programma's op het dashboard van je website.
  2. Klik naast het betreffende programma op het Meer acties-pictogram .
  3. Klik op Instellingen bewerken.
  4. Klik op Algemene informatie.
  5. Klik op het Categorie-veld en kies wat je wilt doen:
6. Klik op Opslaan.