Online programma's: De Programmalijst-add-on toevoegen en beheren

Leestijd 4 minuten
Met de Programmalijst-add-on kun je je programmalijst aan elke pagina van je website toevoegen, waardoor het een uitstekende manier is om programma's te promoten en meer deelnemers aan te trekken.
Je kunt je programmalijst aan je homepage toevoegen, zodat dit het eerste is wat bezoekers zien. Je kunt ook specifieke programma's kiezen om op relevante pagina's weer te geven, zoals het presenteren van fitness- of voedingsprogramma's op een lifestyle-pagina.
Een screenshot van programma's die worden weergegeven op de geselecteerde Add-ons-pagina.
Tip:
Dit artikel verwijst naar de Programmalijst-add-on. Wijzigingen die je aanbrengt in de add-on hebben geen invloed op de Online programma's-pagina.
In dit artikel lees je hoe je:

De Programmalijst-add-on aan je website toevoegen

Voeg de add-on toe aan elke pagina van je website. Hiermee kun je op maat gemaakte lijsten maken met verschillende programma's, op basis van wat je wilt promoten.
Wix Editor
Studio Editor
  1. Ga naar je Editor.
  2. Klik links in de Editor op Pagina's en menu.
  3. Klik op Programmapagina's.
  4. Klik op je Online programma's-pagina.
  5. Klik op het Programmalijst-element in je Editor.
  6. Klik op Instellingen.
  7. Klik op Add-ons.
  8. Klik op de Toevoegen aan pagina-dropdown en selecteer de pagina waarop je de add-on wilt weergeven.
    Let op: De add-on wordt automatisch op de pagina geplaatst die je hebt geselecteerd.
Een screenshot van de add-ons-pop-up in de Wix Editor.

Programma's in de add-on opnieuw ordenen en verbergen

Pas de add-on aan voor elke pagina die wordt weergegeven, zodat alleen de programma's worden weergegeven die je wilt. Je kunt de volgorde van de programma's die op elke pagina verschijnen wijzigen of programma's verbergen die je niet wilt weergeven.
Wix Editor
Studio Editor
  1. Ga naar je Editor.
  2. Ga naar de pagina die je add-on toont.
  3. Klik in je Editor op het add-on-element.
  4. Klik op Instellingen.
  5. Klik op Programma's.
  6. Kies wat je vervolgens wilt doen: