Online programma's: De Programmalijst-add-on toevoegen en beheren

Leestijd 3 minuten
Met de Programmalijst-add-on kun je je programmalijst aan elke pagina van je website toevoegen. Dit is een goede manier om programma's te promoten en meer mensen aan te trekken.
Je kunt je programmalijst aan je homepage toevoegen, zodat dit het eerste is wat mensen zien wanneer ze je website bezoeken. Als alternatief kun je specifieke programma's selecteren om op relevante pagina's te verschijnen. Toon bijvoorbeeld fitness- of voedingsprogramma's op een pagina gewijd aan lifestyle.
In dit artikel lees je hoe je:
Tip:
Dit artikel verwijst naar de Programmalijst-add-on. Wijzigingen die je aanbrengt in de add-on hebben geen invloed op de standaard programmalijst.

De Programmalijst-add-on aan je website toevoegen

Voeg de add-on toe aan elke pagina van je website. Hiermee kun je op maat gemaakte lijsten maken met verschillende programma's, op basis van wat je wilt promoten.

Om de Programmalijst-add-on toe te voegen:

1. Ga naar je Programmalijst-pagina in je Editor:
    • Wix Editor:
      1. Klik links in de Editor op Pagina's en menu.
      2. Klik op Programmapagina's.
      3. Klik op Online programma's.
    • Editor X:
      1. Klik bovenaan Editor X op Pagina's.
      2. Klik onder Programmapagina's op Online programma's.
  2. Klik op het Programmalijst-element in je Editor.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik op Add-ons.
  5. Klik op de Toevoegen aan pagina -dropdown en selecteer welke pagina de add-on moet weergeven.
    Let op: De add-on wordt automatisch op de pagina geplaatst die je hebt geselecteerd.

Programma's in de add-on opnieuw ordenen en verbergen

Pas de add-on aan voor elke pagina die wordt weergegeven, zodat alleen de programma's worden weergegeven die je wilt. Je kunt de volgorde van de programma's die op elke pagina verschijnen wijzigen of programma's verbergen die je niet wilt weergeven.

Om programma's te herschikken en te verbergen:

1. Ga naar de pagina die je add-on toont.
  2. Klik in je Editor op het add-on-element.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik op Programma's.
  5. Kies wat je vervolgens wilt doen: