Online programma's: Programma's opnieuw ordenen en verbergen in de programmalijst

Leestijd 3 minuten
Het optimaliseren van je programmavolgorde is de sleutel om recente of populaire aanbiedingen als eerste onder de aandacht te brengen en de meest relevante inhoud vooraf te laten zien. Je kunt programma's ook tijdelijk verbergen om je lijst gefocust en impactvol te houden voor bezoekers.
Tip:
Het wijzigen van de volgorde of het verbergen van programma's op de Online programma's-pagina heeft alleen invloed op de weergave daar. Gebruik de Programmalijst-add-on om programma's op verschillende pagina's op je website weer te geven.
In dit artikel lees je hoe je:

Programma's in de programmalijst herordenen

Rangschik je programma's om belangrijke functies te benadrukken. Door je programma's opnieuw te ordenen, kun je nieuwe toevoegingen laten zien, prioriteit geven aan populaire programma's of seizoenspromoties weergeven.
Wix Editor
Studio Editor
  1. Ga naar je Editor.
  2. Klik links in de Editor op Pagina's en menu.
  3. Klik op Programmapagina's.
  4. Klik op je Online programma's-pagina.
  5. Klik op het Programmalijst-element in je Editor.
  6. Klik op Instellingen.
  7. Klik op Programma's.
  8. (Voor gecategoriseerde programma's) Klik op de Categorie -dropdown en selecteer de relevante.
  9. Klik en sleep een programma om het in de lijst opnieuw te ordenen.
Een screenshot van het opnieuw ordenen van programma's in de programmalijst in de Wix Editor.

Programma's verbergen in de programmalijst

Verberg een programma wanneer je niet langer wilt dat het als een actief aanbod verschijnt, zodat bezoekers alleen het huidige en relevante aanbod zien.
Wix Editor
Studio Editor
  1. Ga naar je Editor.
  2. Klik links in de Editor op Pagina's en menu.
  3. Klik op Programmapagina's.
  4. Klik op je Online programma's-pagina.
  5. Klik op het Programmalijst-element in je Editor.
  6. Klik op Instellingen.
  7. Klik op Programma's.
  8. (Voor gecategoriseerde programma's) Klik op de Categorie -dropdown en selecteer de relevante.
  9. Schakel het selectievakje uit naast de programma's die je wilt verbergen.

Een screenshot van het verbergen van een programma in de Wix Editor.
Wil je een programma opnieuw weergeven?
Volg stap 1-7 en schakel vervolgens de selectievakjes in naast de programma's die je wilt weergeven.