Online programma's: Automatisch een factuur sturen wanneer een programma wordt gekocht

Leestijd 2 minuten
Stuur automatisch een factuur wanneer iemand je programma koopt, zodat je aankopen en betalingen gemakkelijker kunt volgen. Dit bespaart je tijd en zorgt voor een snelle levering van facturen.
Belangrijk:
Zorg ervoor dat je website een pakket heeft dat betalingen ondersteunt
In dit artikel lees je meer over:

Automatisch een factuur sturen wanneer een programma wordt gekocht

Bij het automatisch versturen van een factuur wordt een gedetailleerde factuur afgestemd op het gekochte programma en naar de betreffende persoon gestuurd. Je kunt deze functie inschakelen voor zowel nieuwe als bestaande programma's.

Om automatisch een factuur te versturen:

1. Ga naar Online Programma's op het dashboard van je website.
  2. Kies een optie:
    • Als dit een nieuw programma is: Klik op Nieuw om een nieuw programma te maken. Nadat je een template hebt gekozen, klik je op Bewerken om je programma-info in te voeren.
    • Bestaande programma's: Klik naast het programma dat je wilt bewerken op het Meer acties-pictogram.
      1. Selecteer Instellingen bewerken
  3. Klik op Zichtbaarheid en prijzen.
  4. Schakel het Stuur automatisch facturen-selectievakje in.
  5. Klik op Opslaan.
Een screenshot van het selecteren van het Prijzen-gedeelte om het Factuur automatisch verzenden-selectievakje in te schakelen.
Tip:
Klik op Factuur aanpassen om de details van je facturen aan te passen. Dit omvat de factuurkoptekst, transactiegegevens en het opnemen van je bedrijfsgegevens.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder voor meer informatie.