Toegang tot het dashboard van je website

Leestijd 4 minuten
Het dashboard van je website bevat alles wat je nodig hebt om je website en online bedrijf te beheren.

Vanaf één centrale locatie heb je toegang tot je Editor, kun je betaalmethoden instellen, contact opnemen met de contactpersonen van je website, of andere kritieke taken uitvoeren. Je kunt ook analyses van je website bekijken. Die geven je inzichten waarmee je je bezoekers beter kunt begrijpen. Lees meer over het dashboard van je website
Ga naar het dashboard van je website
Naar mijn dashboard
Het kost slechts een minuut
In dit artikel lees je hoe je:

Toegang tot het dashboard van je website wanneer je inlogt

Als je slechts één website in je Wix-account hebt, word je wanneer je inlogt rechtstreeks naar het dashboard van je website geleid.

Als je meerdere websites hebt, word je doorverwezen naar de Websites-pagina, waar je toegang hebt tot de dashboards van al je websites en er eenvoudig tussen kunt schakelen. Klik op de website die je wilt openen op Website selecteren.
Een screenshot van het selecteren van een website op het dashboard van je website bij Wix.

Toegang tot je dashboard tijdens het bewerken van je website

Indien nodig heb je rechtstreeks vanuit je Editor toegang tot het dashboard van je website, zodat je updates kunt aanbrengen zonder je bewerkingsomgeving te verlaten.
Wix Editor
Editor X
Studio Editor
Owner-app
  1. Ga naar je Editor.
  2. Wijs linksboven in de Editor het Wix-logo aan.
  3. Klik op Naar dashboard.
Een screenshot die laat zien hoe je toegang krijgt tot het dashboard van je website vanuit de Wix Editor.

Overschakelen naar een ander websitedashboard in je account

Je hebt mogelijk meerdere websites in je Wix-account. Je kunt eenvoudig overschakelen van het dashboard van de ene website naar dat van een andere.

Om over te schakelen naar het dashboard van een andere website:

1. Klik linksboven op het dashboard op de naam van de huidige website waar je aan werkt.
  2. Klik op de website die je wilt openen.
Een screenshot om het websitemenu te tonen wanneer je meerdere websites bij Wix hebt.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder voor meer informatie.