Problemen oplossen: Ik kan een website in mijn account niet vinden

Leestijd 1 minuten
Er zijn een aantal redenen waarom je je website mogelijk niet in je account kunt vinden. Het kan zijn dat je een ander e-mailadres hebt gebruikt toen je je aanmeldde bij Wix, of dat je meerdere accounts hebt. Met behulp van onze Account E-mail Locator kun je controleren welk e-mailadres je hebt gebruikt bij het maken van je website.

Om te controleren welk e-mailadres je hebt gebruikt:

1. Klik om naar de Account E-mail Locator te gaan.
  2. Voer de URL van je website in.
  3. Klik op Volgende.
Je vindt het e-mailadres dat aan je account is gekoppeld onder 'Het e-mailadres dat hoort bij je Wix-account is:'. Als je het wachtwoord weet klik je op Inloggen, zo niet, klik dan op Wachtwoord opnieuw instellen.
Krijg je geen toegang tot het e-mailadres?
Ben je je wachtwoord vergeten en krijg je geen toegang tot het e-mailadres dat is opgegeven door de Account E-mail Locator? Gebruik dan de opties voor account-herstel die hier worden vermeld.
Overige problemen:
Als je nog steeds niet kunt inloggen bij je account, selecteer dan één van de onderstaande redenen: