Niet kunnen inloggen op je Wix-account: Na resetten van wachtwoord

Leestijd 2 minuten
Kun je nog steeds niet inloggen op je account na het opnieuw instellen van je wachtwoord? Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen:
Nog steeds hulp nodig? Vul ons eigendomsverificatieformulier in en voeg een gedetailleerde uitleg van je probleem toe, zodat we de website of het domein correct kunnen verifiëren. Zorg ervoor dat je het hele formulier invult, zelfs als je niet volledig zeker weet wat de antwoorden zijn. Vergeet niet om ons een geldig e-mailadres voor contact te geven, zodat we je kunnen antwoorden.
Je kunt dit formulier ook gebruiken als je het eigendom van een website of domein in een Wix-account van iemand anders wilt verifiëren.
Ons team zal je verzoek analyseren en beoordelen. We nemen contact met je op als er meer informatie nodig is voor het verificatieproces.
Belangrijk:
Verzoeken die zijn ingediend met een inactief of ongeldig e-mailadres, worden niet afgeleverd bij ons ondersteuningsteam.
Let op:
We behouden het recht om het eigendom van een account of website te bepalen en/of toe te kennen op basis van ons redelijke eigen oordeel. We behouden ook het recht om toegang te weigeren aan een gebruiker die de accountgegevens heeft verloren, naar eigen goeddunken, zonder aansprakelijkheid jegens een partij.