Cookies inschakelen in je browser

Leestijd 3 minuten
Als je browser is ingesteld om cookies van derden te blokkeren kun je problemen ondervinden bij het inloggen op je Wix-account. Schakel cookies in om ervoor te zorgen dat je succesvol kunt inloggen.
Ondersteunde browsers:
We raden aan om de meest recente versie van een door Wix ondersteunde browser te gebruiken. Ga naar www.whatismybrowser.com om ervoor te zorgen dat je browser up-to-date is.

Selecteer hieronder je browser en lees hoe je cookies kunt inschakelen: