Editor X: Terugkeren naar de Wix Editor-versie van je website

Leestijd 2 minuten
Editor X schakelt over naar Wix Studio, ons nieuwe platform voor bedrijven en freelancers.Lees meer over Wix Studio
Bekijk eerdere Wix Editor-versies van je website om te zien hoe deze eruit zag en herstel indien nodig een versie. Dit betekent dat je altijd terug kunt gaan naar de Wix Editor als je liever op dat platform ontwerpt.
In dit artikel lees je hoe je je website kunt herstellen:
Belangrijk:
De optie om je website van Wix Editor naar Editor X te verplaatsen is momenteel niet beschikbaar.

Een website herstellen vanuit de Editor

Je kunt op elk moment terugkeren naar Wix Editor terwijl je in Editor X werkt. Het Websitegeschiedenis-gedeelte toont alle eerdere versies van je website, dus kies degene die je nodig hebt en herstel deze met slechts een klik.

Om je website te herstellen vanuit de Editor:

1. Klik bovenaan Editor X op Website.
  2. Selecteer Geschiedenis.
  3. Gebruik de lijst om de versie van de Wix Editor te vinden die je wilt herstellen.
  4. Klik naast de betreffende revisie op het Pijl-pictogram.
  5. Controleer de revisie om er zeker van te zijn dat je deze wilt herstellen.
  6. Klik op Herstellen.

Een website herstellen vanaf het dashboard

Als je momenteel niet in de Editor werkt, kun je ook het dashboard gebruiken om terug te gaan naar de Wix Editor. In de instellingen van je website heb je volledige toegang tot je vorige versies, dus kies degene die je nodig hebt en herstel deze.

Om je website te herstellen vanaf het dashboard:

1. Ga naar het dashboard van je website.
  2. Klik links op Instellingen.
  3. Klik op Website-instellingen.
  4. Klik onder Websitegeschiedeniso p Versies herstellen.
  5. Gebruik de lijst om de versie van de Wix Editor te vinden die je wilt herstellen.
  6. Klik naast de betreffende revisie op het Pijl-pictogram.
  7. Controleer de revisie om er zeker van te zijn dat je deze wilt herstellen.
  8. Klik op Herstellen.
Tip:
Als je je Editor X-website nog niet hebt gepubliceerd, kun je teruggaan naar Wix Editor door bovenaan op Help te klikken en Terugzetten naar Wix Editor te selecteren.