Editor X: Lijst van elementen die overgezet kunnen worden naar je Editor X-website

Leestijd 3 minuten
Editor X schakelt over naar Wix Studio, ons nieuwe platform voor bedrijven en freelancers.Lees meer over Wix Studio
Bij het opnieuw bouwen van je website op Editor X, worden sommige functies en elementen niet automatisch overgezet vanaf Wix Editor.
In dit artikel lees je meer over:
Belangrijk:
  • Om een website te verplaatsen vanuit de Wix Editor, moet je minimaal één bestaande Editor X-website in je account hebben. Om een nieuwe website te maken, log je in op editorx.com met je Wix-inloggegevens.
  • Deze functie zit momenteel in de bèta-testfase. Dit betekent dat we werken aan het verbeteren van de functie voordat we deze voor alle gebruikers beschikbaar maken.

Inhoud die overgezet kan worden naar Editor X

Dashboard

Het dashboard van je website blijft precies hetzelfde. Al je informatie, zoals website-instellingen, inbox-correspondentie en contacten, blijft in je dashboard zoals het was.

Wix Apps

De ondersteunde Wix-apps (zoals Stores en Blog) zullen overgezet worden naar Editor X, inclusief alle relevante gegevens. Als je Wix Stores gebruikt, zullen je webshopproducten en collecties bijvoorbeeld verschijnen op je Editor X-website.

Opgeslagen media

Mediabestanden (bijv. afbeeldingen en video's) die je hebt opgeslagen in de Wix Editor Media Manager zullen ook verschijnen in Editor X.

Inhoudsverzamelingen

Als je het CMS (Content Management System) gebruikt om de inhoud van je website op te slaan, blijft de informatie in je verzamelingen intact. De elementen die gekoppeld waren aan je verzamelingen worden echter niet overgezet, wat betekent dat je die opnieuw moet toevoegen en ze opnieuw moet koppelen.

Marketingtools

Alle Marketingintegraties die je gebruikt om het gedrag van bezoekers te volgen zullen blijven werken op je live Wix-website. Ze zullen beginnen te werken op je nieuwe Editor X-website zodra je deze publiceert.

CRM-tools

Alle CRM-tools die je gebruikt in de Wix Editor zijn beschikbaar in Editor X. Dit is inclusief elementen zoals chat en formulieren, maar ook functies die vanaf het dashboard worden beheerd, zoals automatiseringen, facturen en taken.

Website-domein

• Als je een domein hebt gekoppeld aan je Wix-website, leidt dit naar je nieuwe Editor X-website zodra je deze publiceert.
  • Als je een gratis Wix-URL gebruikte, zal het domein veranderen naar het volgende formaat: accountnaam.editorx.io/websitenaam. Zodra je de nieuwe versie van je website publiceert, worden bezoekers omgeleid naar de nieuwe URL.

Premiumpakket

Als je een Premiumpakket voor je Wix-website hebt gekocht, moet je upgraden naar een Editor X Premiumpakket om de nieuwe website te kunnen publiceren.
Klik hier om meer te lezen over het premium aanbod voor Editor X.

Inhoud die niet overgezet wordt naar Editor X

Wanneer je je website overzet naar Editor X, worden je pagina's van de oude versie overgezet, maar sommige elementen kunnen ontbreken.
De volgende apps worden nog niet ondersteund in Editor X:
Klik hieronder om de volledige lijst te zien van apps en widgets die nog niet worden ondersteund:
Wil je terug naar de Wix Editor?
Je kunt altijd teruggaan naar de laatste versie die is gemaakt op Wix Editor en daar verder werken aan je website. Lees hoe