Editor X: Inhoudssuggesties voor je elementen krijgen

Leestijd 2 minuten
Editor X schakelt over naar Wix Studio, ons nieuwe platform voor bedrijven en freelancers.Lees meer over Wix Studio
Ontvang professionele suggesties voor tekst en beeld, op maat gemaakt voor je branche. Selecteer een element en voer je bedrijfstype in om te kiezen uit een verscheidenheid aan relevante suggesties, voorbereid en samengesteld door het Editor X-team.
Let op:
Inhoudssuggesties zijn nog niet voor iedereen beschikbaar.

In dit artikel lees je hoe je:

Inhoudsuggesties krijgen

Op zoek naar inspiratie? Ga naar het Inhoud-tabblad in het Inspector-paneel om ideeën op te doen voor tekstvakken, knoppen, afbeeldingen, vormen en vector art. Je kunt de suggesties filteren op je branche of op een andere zoekterm, zodat ze nauwkeurig zijn voor je behoeften.

Om suggesties voor je element te krijgen:

1. Selecteer het relevante element:
    • Tekstvak
    • Knop
    • Afbeelding
    • Vorm / Vector art
  2. Klik rechtsboven op het Inspector-pictogram.
  3. (In het Inspector-paneel) Klik op het Inhoud-pictogram.
  4. Gebruik de zoekbalk om je bedrijfstype te vinden (bijvoorbeeld: fitnessinstructeur, online modewinkel, enzovoort)
  5. Bekijk de suggesties en vervang inhoud op je pagina:

Media gebruiken via het Mijn uploads-tabblad

Terwijl je op zoek bent naar afbeeldingensuggesties, kun je ook toegang krijgen tot je eigen uploads via het Mijn uploads-tabblad. Klik op een afbeelding om de huidige afbeelding op de pagina te vervangen of klik onderaan het tabblad op Meer weergeven om meer van je bestanden te laden.
Tip:
Je kunt ook op + Media uploaden klikken om nieuwe afbeeldingen toe te voegen aan je Media Manager.