Editor X: De URL van je website

Leestijd 2 minuten
Editor X schakelt over naar Wix Studio, ons nieuwe platform voor bedrijven en freelancers.Lees meer over Wix Studio
De URL van je website is een belangrijk onderdeel van je unieke, merkgebonden online identiteit. Bij het maken van een gratis website met Editor X volgt de URL de volgende indeling: accountnaam.editorx.io/websitenaam. Als je dit wilt wijzigen naar je eigen link, moet je een domein kopen bij Editor X of een domein dat je al hebt koppelen aan je website.
Waar kan ik mijn URL zien?
Je vindt de URL van je website bovenaan de homepage van je dashboard.

Een gratis Editor X-URL wijzigen

De URL van een gratis Editor X-website is gebaseerd op je accountnaam en de naam die je aan je website hebt gegeven. Wanneer je een van deze namen wijzigt, verandert de URL automatisch zodat deze overeenkomt met de nieuwe instellingen.

Een eigen domein kopen of koppelen

Wanneer je je Editor X-website upgradet, kun je een domein kopen (bijvoorbeeld 'mijnprofessionelewebsite.com') om je identiteit online te vestigen. Als je al een domein bezit, kun je deze door te upgraden aan je website koppelen