Over het URL-voorvoegsel van je website

Leestijd 1 minuten
Het voorvoegsel van je website-URL maakt deel uit van je gratis website-URL (siteURLvoorvoegsel.wixsite.com/websiteadres). Je kunt het voorvoegsel van je website-URL op elk moment bewerken via je accountinstellingen.
Klik om je URL-voorvoegsel te wijzigen.
URL-voorvoegsel wijzigen
Het duurt slechts een minuut

Om het voorvoegsel van je website-URL te bekijken of te bewerken:

1. Log in op je Wix-account.
  2. Klik rechtsboven op je profiel en selecteer Instellingen.
  3. Bekijk je URL-voorvoegsel onder URL-voorvoegsel van de website
  4. (Optioneel) Klik op het URL-voorvoegsel van de website-veld om je voorvoegsel te bewerken.
veld voor voorvoegsel van website-URL,
Let op:
  • URL-voorvoegsels van je website kunnen tussen 6 en 20 tekens lang zijn en mogen alleen letters en cijfers bevatten.
  • Elk voorvoegsel moet uniek zijn. Als het voorvoegsel in het verleden door een Wix-gebruiker is gebruikt, kan het niet opnieuw worden gebruikt, zelfs niet als het bijbehorende account is verwijderd.
  • Houd er rekening mee dat het wijzigen van je voorvoegsel de structuur van je gratis Wix-URL verandert (bijvoorbeeld: siteURLvoorvoegsel.wixsite.com/siteaddress). Als je een domein aan je website hebt gekoppeld, verandert je URL niet.
  • Het voorvoegsel van je website-URL is ook de profielnaam bij de Wix Klantenservice