CMS (Voorheen Content Manager): Inhoud uit je verzameling exporteren

Leestijd 2 minuten
Je kunt de inhoud van een verzameling exporteren als een CSV-bestand om het in een andere toepassing zoals Google Spreadsheets of Excel te gebruiken. Als je de optionele Sandbox- en Live-verzamelingen gebruikt, kun je deze ook exporteren.
Belangrijk:
  • Als je verzameling niet-Latijnse tekens bevat, wordt het met UTF-8-codering geëxporteerd.
  • Tijdvelden in het geëxporteerde CSV-bestand worden weergegeven als UTC+0.

Om inhoud uit je inhoudsverzameling te exporteren:

1. Ga naar het CMS op het dashboard van je website.Je kunt ook in je Editor op CMSklikken.
  2. Klik op de betreffende verzameling.
    Let op: Als je de optionele Sandbox hebt ingeschakeld, klik je bovenaan op Live-verzameling als je de Live-verzameling wilt exporteren in plaats van de Sandbox-verzameling.
  3. Klik op Meer acties en klik op Naar CSV exporteren
  4. Kies welke delen van je verzameling je in het bestand wilt opnemen:
    • Gehele verzameling: Exporteer alle items en velden, inclusief verborgen en systeemvelden
    • Gefilterde data: Exporteer alleen de items die overeenkomen met het huidige filter.
    • Verzamelingsvelden: Exporteer de structuur van de verzameling.Alleen de veldnamen worden geëxporteerd, inclusief verborgen en systeemvelden. Dit is handig als je je inhoud in een spreadsheetprogramma wilt maken en deze vervolgens eenvoudig in je inhoudsverzameling wilt importeren.
  5. Klik op Exporteren.
  6. Wanneer je bestand klaar is, klik je op Bestand downloaden.
Een screenshot van het paneel dat wordt weergegeven wanneer je bestand klaar is om te downloaden.