CMS: Nieuwe dataset-ervaring in de Wix Editor

Leestijd 3 minuten
We hebben datasets gemakkelijker te vinden en te gebruiken gemaakt door ze naar een paneel aan de rechterkant van je Editor te verplaatsen. Bekijk hieronder de verbeteringen die we hebben aangebracht:

Bekijk en beheer alle datasets van je pagina op één plek

Je kunt nu eenvoudig toegang krijgen tot alle datasets van je pagina en deze beheren vanuit één gecentraliseerd paneel aan de rechterkant van de Wix Editor. Het paneel wordt automatisch geopend wanneer je de koppelingen van een element beheert of nieuwe toevoegt.

Kies de handigste manier om toegang te krijgen tot het nieuwe datasets-paneel in je Editor:
  • Vanuit het zijpaneel: Klik links in je Editor op CMSen klik vervolgens op Paginakoppelingen beheren.
  • Vanuit een element: Klik op een ondersteund element op je pagina en klik op het Aan CMS koppelen-pictogram. Klik vervolgens in het paneel rechts op Datasets van alle pagina's bekijken.
  • Vanuit Pagina-instellingen: Klik links in de Editor op Pagina's en menu. Wijs de betreffende pagina aan, klik op het Meer acties-pictogramen selecteer Paginakoppelingen.

Zodra je in het paneel aan de rechterkant bent, klik je naast de relevante dataset op het Meer acties-pictogramom de inhoud van de verzameling te beheren, de dataset-instellingen te bewerken, of naar je pagina-instellingen te gaan.
Een screenshot met de koppelingen van de dynamische pagina-CMS in het paneel rechts van de Wix Editor.

Koppel eenvoudig elementen aan datasets in het paneel

Wanneer je nu een element selecteert en op het Aan CMS koppelen-pictogramundefinedklikt, wordt rechts in de Editor een paneel geopend. In het paneel kun je het element aan een dataset koppelen, de bestaande koppelingen beheren, de dataset-instellingen wijzigen of een nieuwe dataset toevoegen.
Een screenshot met de CMS-koppelingsopties voor een repeater in de Wix Editor.
Lees meer over het koppelen van pagina-elementen aan datasets die binden aan de inhoud van je CMS-verzameling.