CMS: Keuzes beheren voor een dropdown-, selectievakje- of keuzerondje-element

Leestijd 3 minuten
Voor gebruikersinvoerelementen waar bezoekers een keuze moeten maken, zoals dropdowns, selectievakjes of keuzerondjes, heb je volledige controle over de beschikbare keuzes. De elementen komen met standaardkeuzes, maar je kunt ze op elk moment bewerken, herschikken en aanpassen.

Om je keuzes te beheren:

1. Klik in je Editor op het dropdown menu, het selectievakje of het keuzerondje.
  2. Klik op Keuzes beheren
  3. Beheer je keuzes met behulp van de volgende opties: